• Több termálstrandon is elindult az idei szezon, némelyik egész kedvező jegyárakat kínál; nyit a keleti országrész egyik kedvelt termálfürdője; nyitnak a Budapest környéki aquaparkok is; számos fejlesztést megvalósítottak az Igali Gyógyfürdőben; japán fürdőpraktika a jobb alvásért.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Ezekben a napokban, hetekben egész sok szezonálisan üzemelő fürdő kezdte meg a 2024-es idényét. Ezek közé tartozik a Sellyei Termálfürdő, kimondottan olcsó belépőjegyeket kínálnak. Az ország legdélebbi fekvésű strandja pedig még náluk is kicsit olcsóbb.

Most hétvégén indult el az idei szezon a Bonyhádi Termálfürdőben. Idén nem emeltek árat, ahogy a tavalyi esztendőben sem.

Június közepén nyitja meg a kapuit a keleti országrész egyik kedvelt fürdője, ahol egy hatalmas csúszdapark is található. S ha már a csúszdaparkokat említettük: a Budapest környéki aquaparkok is sorra nyitnak.

Az Igali Gyógyfürdőben az év eddigi részében számos fejlesztést valósítottak meg, ezeket itt foglaltuk össze. Ráadásul már azt is lehet tudni, hogy mi lesz a gyógyfürdő következő nagy beruházása.

Gyógyvizes medence az Igali Gyógyfürdőben

Idén meglepően sok fürdő szerezte meg a gyógyfürdő minősítést. A közelmúltban pedig két gyógyfürdőnek módosult a neve, ezekről itt talál bővebb információkat.

Van egy igazoltan hatásos japán fürdőpraktika, ami segíti a jobb alvást. Itt tudhat meg többet róla.

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.