• Színvonalas szolgáltatásokat kínál a Zalaegerszegi Termálfürdő, ami beltéri és szabadtéri medencékkel egyaránt rendelkezik.

  • A boltíves, üvegkupolás létesítményben különleges élményt jelent a fürdőzés.

Érdekességek és tudnivalók a zalaegerszegi fürdőről

1. Az 57 ezer lakosú zalai megyeszékhely központjától öt kilométerre, a ságodi városrészen található a Zalaegerszegi Termálfürdő. Ságod 1969-ig önálló település volt.  A termálfürdőt az aquapark és az Aquatermal nevet viselő termálfalu és kemping szomszédságában építették fel.

2. A jelentős metakovasav tartalmú termálvíz ízületi betegségek, idült izomfájdalmak, krónikus nőgyógyászati gyulladások esetén lehet hatásos.

3. Az egész évben nyitva tartó Zalaegerszegi Termálfürdőben 700 négyzetméternyi vízfelület, szabadtéri és fedett élménymedencék, valamint öt felnőtt és három gyermekmedence található. Az élménymedencében csúszda, sodró folyosó, nyakzuhany és buzgárok vannak. A fürdőben elérhetők különféle masszázsok, aquafitnesz és finn szauna is. A fürdő bababarát szolgáltatásai közé tartozik, hogy pelenkázó helyiség is található a fedett részlegben, valamint babaúszást is tartanak. Egy speciális szűrőrendszernek köszönhetően a belső terekben teljesen pollenmentes a levegő.

Zalaegerszeg fedett fürdő

Szubjektív vélemény a Zalaegerszegi Termálfürdőről

Nagyon hangulatos, építészetileg is szép kialakítású és családbarát fürdőről van szó. Szerintünk akár több napot is érdemes Zalaegerszegen eltölteni, pusztán csak a termálfürdő miatt.

A Zalaegerszegi Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A fürdő nyitvatartásáról itt talál információkat!
Elérhetőség

8900 Zalaegerszeg-Ságod, Hrsz. 0737/49.

Telefon: +36-92-511-093

weboldal

Zalaegerszeg turisztikai honlapja

Szállás Zalaegerszegen

A zalaegerszegi szálláshelyek listáját megtalálja a város turisztikai oldalán. A megyeszékhelyen szállodák, panziók, vendégházak és egy kemping is a vendégek rendelkezésére áll.

Hol van Zalaegerszeg? A térképen láthatja, hogy az országon belül merrefelé található a város:

Zalaegerszeg térképen

Itt megnézhet egy videót is a Zalaegerszegi Termálfürdőről: