• Színvonalas szolgáltatásokat kínál a Zalaegerszegi Termálfürdő, ami beltéri medencék állnak a vendégek rendelkezésére.

  • A boltíves, üvegkupolás létesítményben különleges élményt jelent a fürdőzés.

Érdekességek és tudnivalók a zalaegerszegi fürdőről

1. Az 55 ezer lakosú zalai megyeszékhely központjától öt kilométerre, a ságodi városrészen található a Zalaegerszegi Termálfürdő. Ságod 1969-ig önálló település volt.  A termálfürdőt az aquapark és az Aquatermal nevet viselő termálfalu és kemping szomszédságában építették fel.

2. A jelentős metakovasav tartalmú termálvíz ízületi betegségek, idült izomfájdalmak, krónikus nőgyógyászati gyulladások esetén lehet hatásos.

3. Az egész évben nyitva tartó Zalaegerszegi Termálfürdőben fedett medencék állnak a fürdőzők rendelkezésére. Az élménymedencében csúszda, sodró folyosó, nyakzuhany és buzgárok vannak. A fürdőben elérhetők különféle masszázsok, aquafitnesz és finn szauna is. A fürdő bababarát szolgáltatásai közé tartozik, hogy pelenkázó helyiség is található a fedett részlegben, valamint babaúszást is tartanak. Egy speciális szűrőrendszernek köszönhetően a belső terekben teljesen pollenmentes a levegő.

Zalaegerszeg fedett fürdő

Szubjektív vélemény a Zalaegerszegi Termálfürdőről

Nagyon hangulatos, építészetileg is szép kialakítású és családbarát fürdőről van szó. Szerintünk akár több napot is érdemes Zalaegerszegen eltölteni, pusztán csak a termálfürdő miatt.

A Zalaegerszegi Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A fürdő nyitvatartásáról itt talál információkat!
Elérhetőség

8900 Zalaegerszeg-Ságod, Hrsz. 0737/49.

Telefon: +36-92-511-093

weboldal

Zalaegerszeg turisztikai honlapja

Szállás Zalaegerszegen

A zalaegerszegi szálláshelyek listáját megtalálja a város turisztikai oldalán. A megyeszékhelyen szállodák, panziók, vendégházak és egy kemping is a vendégek rendelkezésére áll.

Itt láthatja, hogy merrefelé található a termálfürdő:


Itt megnézhet egy videót is a Zalaegerszegi Termálfürdőről: