Zalaegerszegi TermálfürdőA zalaegerszegi termálfürdőt 2007-ben nyitották meg. A boltíves, üvegkupolás létesítmény különlegességei közé tartozik az Európában is egyedülálló hang és fényterápiás szolgáltatás.

Település és fürdő

A 61 ezer lakosú zalai megyeszékhely központjától öt kilométerre, a ságodi városrészen található a Zalaegerszegi Termálfürdő. Ságod 1969-ig önálló település volt.  A termálfürdőt az aquapark és az Aquatermal nevet viselő termálfalu és kemping szomszédságában építették fel.

Gyógyhatás

A jelentős metakovasav tartalmú termálvíz ízületi betegségek, idült izomfájdalmak, krónikus nőgyógyászati gyulladások esetén lehet hatásos.

Szolgáltatások

Az egész évben nyitva tartó Zalaegerszegi Termálfürdőben (amit korábban Aquapalace-nak neveztek) 700 négyzetméternyi vízfelület, szabadtéri és fedett élménymedencék, valamint öt felnőtt és három gyermekmedence található. Az élménymedencében csúszda, sodró folyosó, nyakzuhany és buzgárok vannak. A fürdőben elérhetők különféle masszázsok, aquafitness és finn szauna is. Minden héten babaúszást is szerveznek a Zalaegerszegi Termálfürdőben, ahol természetgyógyász is rendel.

Egy speciális szűrőrendszernek köszönhetően a belső terekben teljesen pollenmentes a levegő. A fürdőben elfogadják a SZÉP Kártyákat.

A Zalaegerszegi Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!
Elérhetőség

8900 Zalaegerszeg-Ságod, Hrsz. 0737/49.

Telefon: +36-92-511-093

weboldal