• Hatalmas üvegkupola alatt mediterrán hangulat, pálmafák, egzotikus növények fogadják a szentgotthárdi fürdőbe érkező vendégeket.

  • Fiataloknak és időseknek egyaránt ideális választás az osztrák határ közelében fekvő termálfürdő.

Érdekességek és tudnivalók a szentgotthárdi termálfürdőről

1. A Vas megyei, 8800 lakosú Szentgotthárd az ország legnyugatabbra fekvő városa. A település közelében van az osztrák és a szlovén államhatár, délről pedig az Őrségi Nemzeti Park határolja. Szentgotthárd a 90-es években elsősorban az ipara révén vált ismertté, a General Motors – jelenleg már Stellantis – gyára jelenleg is a térség legnagyobb munkaadója. Az idegenforgalom felé a St. Gotthard Spa & Wellnes nevet viselő élményfürdővel nyitott a város.

2. A fürdő építése 2005-ben kezdődött, a komplexum 2007-ben nyitotta meg kapuit. Az egész évben nyitva tartó fürdő 1500 négyzetméternyi vízfelülettel várja a vendégeket.

3. A St. Gotthard Spa & Wellness három élmény-, kettő pezsgőmedencével, csúszdával, tan-, úszó és termál ülőmedencével is rendelkezik. A fürdőben elérhetők aromaterápiás kezelések, gyógymasszázs, szolárium, fallabda pálya, gőzfürdő, infra-, aromaterápiás- és finn szauna. A fürdő szomszédságában található egy négycsillagos szálloda is.

 

A Szentgotthárdi Fürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A fürdő nyitvatartási idejéről itt talál információkat!
Elérhetőség

9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3./A

Telefon: +36-94-554-324

weboldal

Szentgotthárd város honlapja

Szállás Szentgotthárdon

A település honlapján megtalálja a szentgotthárdi szálláshelyeket összegyűjtve. Szállodák, apartmanok és vendégházak is a turisták rendelkezésére állnak Szentgotthárdon.

Hol van Szentgotthárd? A lenti térképen láthatja, hogy az országon belül merre található a város:

Szentgotthárd térképen