• Igazi hiánypótló szolgáltatást nyújt a Siófokon található Galerius Fürdő, hiszen a Balatonnál egész évben igény van fedett fürdőre is.

  • A létesítményben termálvizes medence is a vendégek rendelkezésére áll.

  • 2021 nyarától kezdődően a fürdő bizonytalan ideig zárva tart!

Érdekességek és tudnivalók a Galerius Fürdőről

1. A 25 ezer lakosú település a Balaton déli partjának legnépszerűbb üdülőhelye. Siófok saját termálforrással nem rendelkezik, ezért a településtől 15 kilométerre fekvő Nagyberényben vásárolt a város egy termálkutat. Nagyberényből minden nap tartálykocsikkal hordják a vizet a siófoki Galerius Fürdőbe.

2. A Siófokra szállított nagyberényi termálvíznek egyaránt magas a klorid, a bróm, a jód és a kéntartalma. A tapasztalatok szerint mozgásszervi problémák, nőgyógyászati és urológiai betegségek, bőrproblémák esetén hatásos. Ezen felül baleseti sérülések utókezelésénél is ajánlott.

3. A Galerius Fürdő hat medencével,  800 négyzetméternyi vízfelület várja a vendégeket. A létesítmény csúszdás élménymedencével, pezsgőfürdővel, tanmedencével, gyermek élménymedencével rendelkezik. A fürdőben kültéri és beltéri melegvizes termálmedence is található. A siófoki komplexum szolgáltatásai közé tartozik a szaunavilág részleg és a sóbarlang, de gyógymasszázs is igénybe vehető a fürdőben.

Galerius Fürdő Siófok Balaton

Szubjektív vélemény a siófoki Galerius Fürdőről

Igazából több olyan fürdőre lenne szükség a Balatonnál, mint a siófoki Galerius. Nagyon jó, hogy itt hidegebb nyári napokon és télen is lehetőség van fürdésre, pihenésre. Maga az élményfürdő építészetileg is nagyon szép, igényes kialakítású, hangulatos fürdőről van szó.

A Galerius Fürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!
Elérhetőség

8600 Siófok, Szent László út 183.

Telefon: +36-84-506-580

weboldal

Siófok turisztikai honlapja

A lenti térképen láthatja, hogy merrefelé található a fürdő: