Galerius SiófokA Siófok város tulajdonában lévő Galerius Fürdő 2006-ban nyitotta meg kapuit. Az élményfürdő mellett termálvizes medencék is találhatók a létesítményben.

Település és fürdő

A 24 ezer lakosú település a Balaton déli partjának legnépszerűbb üdülőhelye. Siófok saját termálforrással nem rendelkezik, ezért a településtől 15 kilométerre fekvő Nagyberényben vásárolt a város egy termálkutat. Nagyberényből minden nap tartálykocsikkal hordják a vizet a siófoki Galerius Fürdőbe.

Gyógyhatás

A Siófokra szállított nagyberényi termálvíznek egyaránt magas a klorid, a bróm, a jód és a kéntartalma. A tapasztalatok szerint mozgásszervi problémák, nőgyógyászati és urológiai betegségek, bőrproblémák esetén hatásos. Ezen felül baleseti sérülések utókezelésénél is ajánlott.

Szolgáltatások

A Galerius Fürdő hat medencével,  800 négyzetméternyi vízfelület várja a vendégeket. A létesítmény csúszdás élménymedencével, pezsgőfürdővel, tanmedencével, gyermek élménymedencével rendelkezik. A fürdőben kültéri és beltéri melegvizes termálmedence is található. A siófoki komplexum szolgáltatásai közé tartozik a “szaunavilág” részleg és a sóbarlang, de gyógymasszázs is igénybe vehető a fürdőben.

A Galerius Fürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!
Elérhetőség

8600 Siófok, Szent László út 183.

Telefon: +36-84-506-580

weboldal