Jonathermál termálfürdő KiskunmajsaA kiskunmajsai Jonathermál fürdő minden korosztály számára pihenési, szórakozási lehetőséget biztosít, hiszen egyszerre kínál élményfürdőt, uszodát, strandot és gyógyfürdőt.

Település és fürdő

A több mint 11 ezer lakosú Kiskunmajsa az Alföld déli részén, Bács-Kiskun megyében, azon belül Kiskunhalas és Kiskunfélegyháza között található. Sok más, manapság már fürdőhelyként ismert településhez hasonlóan Kiskunmajsa esetében is a 60-as években zajló szénhidrogén-kutatási láz idején bukkantak gyógyvízre. Eleinte egyébként nem tulajdonítottak nagy jelentőséget az olaj helyett talált termálvíznek sem a csalódott geológusok, sem a helyiek, a kutatófúrás helyét jó néhány évre lezárták.

Később ugyan igény már lett volna a fürdőre, viszont a megvalósítás nem ígérkezett egyszerűnek. Végül a fürdő létrehozásában a helyi – Jonathán nevet viselő – termelőszövetkezet vállalt fontos szerepet, miután vállalták, hogy a település határában termálfürdőt építenek, ami 1984 nyarán nyitotta meg kapuit. A kis alföldi település életében jelentős változást hozott a fürdő, hiszen a turisták – köztük sok külföldi is – hamar megkedvelték a kiskunmajsai termálfürdőt.

A Jonathán Mezőgazdasági Szövetkezet ugyan már régóta nem létezik, de a 90-es évek elején szerették volna megőrizni az alapító nevét, így kapta a fürdő a Jonathermál nevet. A kiskunmajsai termálfürdő fejlődése a 2000-es években vett új lendületet, amikor óriáscsúszdát, gyermekmedencét, hullámmedencét építettek, 2010-ben pedig a főépület is jelentős felújításon esett át.

Gyógyhatás

Degeneratív mozgásszervi elváltozások, különféle gyulladásos betegségek, reuma és műtétek, törések utáni utókezelés esetén segíti elő a gyógyulást a kiskunmajsai víz.

Szolgáltatások

A Jonathermál szolgáltatásai hat nagy attrakció köré szerveződnek: élményfürdő, csúszdapark, hullámfürdő, gyógyfürdő, uszoda és strandfürdő. Ezek révén minden korosztály megtalálja a számára fontos szolgáltatásokat Kiskunmajsán. Ezek közül az uszoda fedett, illetve mind az élménymedencékből, mind a gyógymedencékből beltéri változat is működik, így a fürdő egész évben nyitva tart. A Jonathermál különlegessége a nyáron működő strandfürdő, amit egy mesterséges tóból alakítottak ki.

A fürdőben gyógyászati szolgáltatások is elérhetők, akár társadalombiztosítási támogatással is. A Jonathermál szolgáltatásai közé tartoznak a  különféle masszázsok, parajdi sókamra, szauna, masszázságy, Bioptron lámpás kezelések, vízsugármasszázs, álló és fekvő szolárium.

A Kiskunmajsai Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A termálfürdő nyitvatartási idejét itt találja.
Elérhetőség

6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.

Telefon: +36-77-481-855

weboldal


Nagyobb térképre váltás