• A járvány kapcsán hozott intézkedések miatt egyelőre éjszakai fürdőzések nem tarthatók!

  • Néhány éve még ritkaságnak számítottak, de manapság sok termálfürdőben a havi rendszeres programok közé tartoznak az éjszakai fürdőzések.

  • Egyes helyeken az éjszakai fürdőzés egy csendesebb, nyugisabb esti programot takar, máshol zenés éjszakai programot sztárfellépővel, DJ-vel és habpartyval, így mindenki megtalálhatja a számára kedves esti fürdőzést 2021-ben is.

Lejjebb görgetve megnézheti a hazai termálfürdők aktuális éjszakai fürdőzéseit. Érdemes tudni, hogy egyes esetekben ezek a programok olyannyira népszerűek, hogy szó szerint megtelik az adott fürdő. Ilyen esetben további vendégeket nem engedhetnek be az esti programra. Ezért amolyan éjszakai fürdőzős tippként azt javasoljuk, hogy – amennyiben lehetőség van rá – elővételben vásárolja meg az esti fürdőzésre szóló belépőjegyét. Amennyiben nincs rá mód, akkor pedig a meghirdetett program kezdetét megelőzően már legyen ott a fürdőben.

A koronavírus-járvány miatt jelenleg a fürdők zárva tartanak és így éjszakai fürdőzések sem tarthatók. Azonban a járványveszély lecsengésével remélhetőleg majd egyre több fürdő hirdet újra esti fürdős programot Budapesten és az ország többi részén is.

Az aktuális fürdős – budapesti és vidéki – programokkal kapcsolatban érdemes figyelemmel kísérnie a programajánlónkat is.

Tiszakécske éjszakai fürdőzés

Éjszakai fürdőzések – 2021

Éjszakai fürdőzés ideje Éjszakai fürdőzés helye
Demjén éjszakai fürdőzés