• 2020-ban már tizenegyedik alkalommal rendezik meg a hazai fürdők a Strandok Éjszakáját.

  • A fürdők országszerte meghosszabbított nyitvatartási idővel, programokkal, illetve kedvezményekkel várják az esti fürdőzőket, strandolókat.

A Strandok Éjszakája nevet viselő rendezvénysorozatot még 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség. Ezzel a céljuk az volt, hogy megismertessék és megszerettessék a hazai fürdőkultúrát a magyar és a külföldi fürdőzőkkel. Ezen felül szerették volna azt is megmutatni, hogy a fürdők a társasági élet színhelyei is lehetnek az ilyen rendezvények kapcsán.

2020 nyarán immár 11. alkalommal kerül megrendezésre a Strandok Éjszakája. Ebből az alkalomból a termálfürdők, gyógyfürdők, strandok és aquaparkok meghosszabbított nyitvatartással, egyes esetekben kedvezményekkel, továbbá programokkal várják a vendégeket. A programok közé tartoznak az élő koncertek, a gyerekfoglalkozások, a szaunaszeánszok és a csúszdaversenyek. De már önmagában a sötétedés utáni strandolás is nagy élményt fog jelenteni.

Ezen az oldalon összegyűjtjük idén is a részt vevő fürdők listáját, illetve azt, hogy milyen programokkal, kedvezményekkel készülnek az egyes fürdőhelyek. Ahogy befutnak az ezzel kapcsolatos információk, folyamatosan frissítjük a listát, amit lejjebb görgetve talál. Addig is a fürdők friss programjairól itt tájékozódhatnak.

Idén a Strandok Éjszakáját 2020. július 24-én, pénteken fogják tartani.

strandok éjszakája

Strandok Éjszakája – 2020

FürdőProgramKedvezmény
A Strandok Éjszakája rendezvénysorozaton kívüli éjszakai fürdőzésekről ide kattintva talál friss információkat.