• Jövő héten indul a 2024-es szezon a kristálytiszta vizű Beremendi Strandfürdőben.

  • A felnőtt napijegy 1700 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 1200 forintba kerül.

Baranya vármegyében, Pécstől 43 kilométerre délre található Beremend nagyközség. Magyarország legdélebbi pontja a település területén van, s ebből következően az itteni fürdő számít az ország legdélebbi fekvésű strandjának.

A 60-as évek óta üzemelő strandfürdőben egy nagy úszómedencéből, tanmedencéből, valamint gyermekmedencéből áll a kínálat. A medencéket egyébként nem termálvízzel, hanem nagyon jó minőségű, kristálytiszta karsztvízzel töltik.

A Beremendi Strandfürdő szezonálisan üzemel, idén június 15-én, szombaton nyitnak és majd szeptember 1-jén zárnak. Hétfőtől vasárnapig 10 és 19 óra között tartanak nyitva.

A tavalyi strandszezonhoz képest ugyan emelkedtek a jegyárak, de még így is bőven az olcsóbb strandok közé tartoznak. Ez azt jelenti, hogy egy felnőtt belépő 1700 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 1200 forintba kerül. A családi belépő 2 felnőttnél és 1 gyereknél kereken 4000 forint, 2 felnőtt, 2 gyereknél 4600 forint. A helyi lakosoknak kedvezményt nyújtanak a jegyárakból, de olcsó délutáni belépőket is biztosítanak 16 óra után.

Beremendi Strandfürdő

Az idei szezonkezdetről érdemes megnézni a Beremend TV tudósítását is:


A Budapesthez közeli csúszdaparkok nyitásáról itt olvashat.