• Nyitnak a fővároshoz közeli aquaparkok.

  • Úgy tűnik, az előttünk álló hétvége időjárása már ideális lesz egy kis csúszdaparkos kikapcsolódáshoz.

A ráckevei Aqua Land Termálfürdő június 8-án, szombaton megnyitja a csúszdaparkját. Ez azt jelenti, hogy a hétvégétől teljessé válik a fürdő szabadtéri kínálata.

Ráckevén a strandbelépők ára már a csúszdák használatát is magában foglalja. Az elmúlt évhez hasonlóan szakaszos lesz a csúszdapark üzemeltetése, ez a megoldás ugyanis már tavaly is bevált. 11 és 13 óra között, 14 és 16 óra között, valamint 17 és 19 óra között használhatók a csúszdák – amennyiben az időjárás is megfelelő.

Az Aqua Land Termálfürdő aquaparkjában a felnőtteket kamikaze és UFO csúszdával várják, de családi csúszda és gyermekcsúszda is a kínálat része. A nyitó hétvégére programokkal készülnek, ezekről a fürdő honlapján tájékozódhat.

a ráckevei Aqua Land csúszdaparkja

Tegnap említettük, hogy a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő szabadtéri strandmedencéi június 8-tól várják a fürdőzőket. Azonban az aquapark nyitására még egy kicsit várni kell, de nem sokat: június 13-án, jövő hét csütörtökön nyitják meg a csúszdaparkot.

A 18 csúszdás ceglédi aquapark minden igény kielégít. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda és gyermekcsúszdák találhatók, a vadfolyó, a csőcsúszdák, a zárt-, nyitott-, és hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a négysávos családi csúszda és a lassúfolyó biztosítja. A legvakmerőbbek a dragon, a kamikaze, az inga, illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat.

Cegléd aquapark csúszdapark

A fentiekkel ellentétben nem termálfürdőhöz kapcsolódnak, de említést érdemel, hogy június 8-án a dunavarsányi Rukkel-tó Waterpark is megnyitja kapuit. Valamint a 28 csúszdás mogyoródi Aquaréna is már nyitva van a júniusi hétvégéken.

Itt olvashat arról, hogy milyen fejlesztést terveznek az Igali Gyógyfürdőben.