• A hétvégén két, egész évben működő termálfürdő is megnyitja a strandi medencéit.

  • Mindkét fürdő jó ár-érték arányú választásnak számít.

Június 8-án, most szombaton indul a strandszezon Cegléden és Kaposváron is. A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőben ekkortól kezdve érhetők el a szezonálisan üzemelő szabadtéri medencék (az aquaparkot majd jövő héten, június 13-án nyitják meg).

A kaposvári Virágfürdő esetében – ahogy nemrég írtuk – az élményfürdő kültéri medencéit már április végén megnyitották, a többi kinti medencére pedig június 8-án kerül sor.

A ceglédi fürdő esetében ez azt jelenti, hogy szombattól úszómedencével, gyógyvizes ülőmedencével, hullámmedencével, élménymedencével és gyermekmedencével bővül a kínálat. Illetve nyilván a fürdőzők rendelkezésére áll a két, egész évben üzemelő szabadtéri medence is, az egyik gyógymedenceként, a másik – hibrid üzemű – pedig nyáron hűvösebb vizű családi medenceként (télen ez is gyógymedence).

Június 8-tól lépnek majd életbe a főszezoni jegyárak. Így például a felnőtt napi belépő 4500 forintba, nyugdíjasoknak, gyerekeknek és diákoknak 3500 forintba kerül. Lehet ezekből még faragni, hiszen délutáni, valamint csoportos kedvezmény is elérhető, de a helyi lakosokat is árengedménnyel várják.

Cegléd gyógymedence strandfürdő

Kaposváron, a Virágfürdő strandján családi medence, egy hatalmas élménymedence, valamint termálmedence található. A tanítási szünetig még rendhagyó nyitvatartási van érvényben, ezért érdemes ránézni a fürdő honlapjára, pláne, hogy egy nap majd nem lesz nyitva a strand.

Addig is a hétköznapi rövidebb nyitvatartást akciós jegyárakkal kompenzálják, ekkor a felnőtt jegy 4100 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 3100 forintba fog kerülni.

strandi gyógymedence a kaposvári Virágfürdőben

A strandnyitásról érdemes megnézni a KaposPont videóját is:


Az egyik dunántúli gyógyfürdő medencefelújítási terveiről itt olvashat.