• Elindult az idei strandszezon a Dunántúl egyik szuper kis termálfürdőjében is.

  • A Bonyhádon működő fürdő immár két éve változatlan jegyárakkal várja a vendégeket.

Széles körben talán nem annyira ismert, de a Tolna vármegyei Bonyhádon már 12 éve üzemel nyaranta egy kisebb termálfürdő. Bonyhád Pécstől északkeletre 40 kilométerre, Pakstól délre 50 kilométerre található.

Több mint 30 évvel ezelőtt, 1991-ben találtak termálvizet a településen, azonban a fürdő megnyitására egészen 2012-ig kellett várni. A létesítmény azóta szezonálisan üzemel és kizárólag szabadtéri medencékkel rendelkezik.

A Bonyhádi Termálfürdő három medencéje együtt 640 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkezik. 28-32 Celsius-fokos élménymedence, 36-38 Celsius-fokos ülőmedence és 30-32 Celsius-fokos gyerekmedence várja a látogatókat.

A fürdőt június 7-én, most pénteken megnyitották. A mostani és a következő héten péntek, szombat, vasárnap vannak nyitva, és majd a nyári tanítási szünet kezdetétől, június 21-től állnak át a mindennapos üzemrendre.

Bonyhád fürdő élménymedence

A jegyárak idén nem változnak, ami azt jelenti, hogy immár két éve nem emelték a jegyárakat – ez manapság nagyon ritka. A felnőtt napi belépő ára 2200 forint, nyugdíjasoknak és diákoknak 1500 forint. 6 éves korig a gyerekjegy 500 forintba kerül. 15 óra után a felnőtt belépőjegyért 1500 forintot, a nyugdíjas és diák belépőért 1200 forintot kérnek. Az éjszakai fürdőzések idején pedig 1800 forint az esti belépők ára.

Bonyhád termálfürdő

Hamarosan indul a szezon az ország legdélebbi fekvésű strandján is. Itt olvashat róluk bővebb információkat.