• Az ország legrégebbi aquaparkja; tiszakécskei szezonkezdet; nincs gond a Tófürdő vizével; gyógyvizes strandnyitás; vasi és hevesi olcsó gyógyvizes fürdők; fejlesztés Gyulán; több vonat jár Csiszta Fürdőre.

  • Itt a heti fürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Ez lesz a 25. szezonja Magyarország első aquaparkjának, ami az egyik nagy fürdőkomplexum részeként működik. Hol található? Itt elolvashatja. Idén már 40 éve annak, hogy családi tulajdonban van a tiszakécskei Barack Thermal Resort. A fejlesztéseikről, a szezonindító akcióikról és a nyári programkínálatukról itt találhat információkat.

A hét elején több cikket is olvashattak arról a hazai sajtóban, hogy a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn lévő Tófürdő vízminősége kifogásolt. A Tófürdő strandjának üzemeltetője szerint azonban éppen, hogy kitűnő a vízminőség, itt olvashat erről bővebben.

Pénteken megnyitotta kapuit az Albertirsai Gyógyvizű Fürdő, egész jó árakkal várják a vendégeket és a tavalyinál kicsit később fog véget érni az idei szezonjuk. Szombattól tovább tart nyitva a buzsáki Csiszta Fürdő és több vonatpár közlekedik a termálfürdőhöz.

Felújították és kibővítették a Gyulai Várfürdő főépületét. Itt azt is elolvashatja, hogy a továbbiakban milyen fejlesztéseket terveznek a Várfürdőben. Jövő héten elindul a szezon a Vác Városi Uszodában is, ahol újdonságokkal is készülnek.

Melyik Heves vármegye legolcsóbb gyógyvizes fürdője? Melyik Vas vármegye legolcsóbb gyógyvizes fürdője? Előbbiről itt, utóbbiról pedig itt talál információkat.

Egerszalók Nosztalgia Strandfürdő

Közel egymilliárd forintnyi uniós támogatáshoz jutott Békéscsaba. Ennek a nagy részéből a település gyógyfürdőjét szeretnék fejleszteni.

Olvassa el az előző heti termálfürdős hírösszefoglalónkat is.