• Az ország legújabb gyógyfürdője; strandnyitások Hajdú-Biharban; erős nyitási kedvezmény Tősfürdőn; szaunaházat építene az egyik fürdő; nyári szünetet tartó nyugdíjas kedvezmények; a termálvizes fürdőzés egyik meglepő hatása.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Magyarország legújabb gyógyfürdőjének a berettyóújfalui Bihar Termálliget számít. Az elmúlt egy évben jelentős beruházásokat valósítottak meg. Átadták a felújított és kibővített fedett részleget, és elindultak a fürdőgyógyászati kezelések is. Sőt, ezzel még nem értek véget a fejlesztési terveik.

Hajdú-Biharban egész jó a termálfürdős választék. Már elindult az idei szezon Földesen is, ahol egy nyugdíjas belépő mindössze 1000 forintba kerül. Debrecen kisebbik termálfürdőjében is már minden medence a vendégek rendelkezésére áll. Egyébként utóbbi fürdőknél is tervbe van véve némi fejlesztés.

Most hétvégén elstartolt a strandidény a Lakiteleken található Tősfürdőben is. Szombaton ingyenes belépési lehetőséggel várták, vasárnap pedig félárú belépőkkel várják a szezon első fürdőzőit. De egyébként teljes áron sem lesznek drágák az idei belépőjegyeik.

Megépítené Magyarország legnagyobb szaunaházát a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Ráadásul a tavalyinál előbb megnyitják az összes szabadtéri medencéjüket. Erről itt talál további információkat.

Hajdúnánás Gyógyfürdő gyógymedence

Egyes termálfürdők a megszokott nyugdíjas kedvezményeken felül extra árengedményt is biztosítanak a szenior korosztály számára. Azonban ezek a közelgő nyári időszak, illetve tanítási szünet miatt – időlegesen – véget érnek. Megéri kihasználni a következő napokat.

A termálvizes fürdőzésnek számos előnyös hatása van, köztük egy olyan is, amire elsőre talán nem is gondolnánk, mert nem tűnik lényegesnek. Itt tudhatja meg, hogy miről is van szó.

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.