• A korábbi évekhez képest kicsit előbb válik teljessé a szabadtéri medencekínálat a Hajdúnánási Gyógyfürdőben.

  • Jelenleg is van egy szaunaparkjuk, de idén még egy nagy szaunaházat is építenének.

A Hajdúnánási Gyógyfürdő egész évben üzemel, a szabadtéri medencekínálatuk viszont a nyári strandszezon idején válik teljessé. Idén ez kicsit korábban megtörténik, ugyanis június közepe helyett már június elsején megnyitják az úszómedencét is.

Erről Bagi Zsolt, a fürdőt működtető társaság ügyvezető igazgatója számolt be a Hajdúnánási Televíziónak. (A teljes tudósítást lejjebb görgetve megnézhetik). Az ügyvezető elmondta, hogy a szezont megelőzően elvégezték a szükséges karbantartási munkákat a medencéket és a csúszdát illetően is.

A gyógyfürdőben egész sokféle fürdőgyógyászati kezelés is elérhető. Ezek közé tartozik a medencefürdő, a gyógyvizes kádfürdő, a tangentor, a szénsavas kádfürdő, az iszappakolás, a súlyfürdő, a gyógymasszázs, a víz alatti gyógytorna, tehát tényleg széles a választék. Ráadásul a helyi lakosoknak a nyári időszak kivételével önrészt sem kell fizetniük a támogatott gyógykezelések után.

A fürdőnek van egy szaunaparkja is, ahol gőzfürdő, infraszauna, finn szaunák és merülőmedencék találhatók. Ezen a téren egy jelentős fejlesztést is bejelentett az ügyvezető, ugyanis elmondta, hogy még az idei évben megépítik Magyarország legnagyobb szaunaházát.

Hajdúnánás Gyógyfürdő gyógyvíz

Itt nézhetik meg a teljes videót: