• Idén nyáron is remek üdülési célpont lehet Tiszakécske és a Barack Thermal Resort.

  • A 40 éves jubileumukra egész évben akciókkal készülnek, bővült a csúszdás kínálatuk, és rengeteg sztárfellépős programjuk is lesz ezen a nyáron.

Aki olyan természetközeli, csendes üdülőhelyet keres a nyárra, ahol azért a kényelemből sem kell leadni, annak kiváló választás a tiszakécskei Barack Thermal Resort. A Tisza-parti üdülőkomplexum magában foglal egy 10 medencés gyógy- és élményfürdőt, csúszdaparkot, valamint egy minden igényt kielégítő szaunavilágot. A fürdőben gyógyvizes medencéktől kezdve az élménymedencéken és gyermekmedencén át az úszómedencéig széles a választék.

Az idei nyár egyik újdonsága, hogy két új csúszdát is építettek, amelyek a kisgyerekek számára jelentenek vonzó újdonságot. A négy évvel ezelőtt átadott csúszdaparkjuk pedig június 7-től, péntektől kezdődően áll a vendégek rendelkezésére. Fontos tudni, hogy a csúszdapark korlátlan használatát már tartalmazza a fürdőjegyár, valamint a szállásdíj.

gyerekcsúszda a Barack Thermal Resortban

Akik több napra maradnának, azok bőséges szálláskínálatból választhatnak. Ezek közé tartozik az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel, a Thermal Apartmanok, a Natura Apartmanok, valamint a Thermal Camping.

1984 óta, azaz pont 40 éve a Szabó család üzemelteti a komplexumot. A jubileumot több akcióval és programmal ünneplik meg. Így például június 8-án – amikor éjszakai fürdőzés is lesz – 40 százalékos árengedményt biztosítanak a hotel szállásdíjából. Egyéb akcióik is vannak, hiszen júniusban 15 százalékos kedvezmény érvényes a hotel és az apartmanok nyári ajánlataira. Itt talál további információkat az akcióikról.

gyerekcsúszda a Barack Thermal Resortban

A Barack Thermal Resort nyári programkínálatára idén sem lehet panasz. Ezen belül újdonságnak számít, hogy június 22-én négykezes halvacsorát tartanak. Ennek keretében ételkülönlegességekkel várják a vendégeket. Egy ötfogásos vacsora során öt nemzet ételeivel ismerkedhetnek meg azok, akik szeretik a gasztronómiai különlegességeket.

Június végétől – kedd kivételével – minden nap animációs programokkal várják a gyerekeket. Illetve szintén június végétől minden hétvégére különféle tematikus programmal, sztárfellépőkkel is készülnek. A nyár folyamán a fürdőben koncertet ad többek között a Bon-Bon, Caramel, az Irigy Hónaljmirigy, Király Viktor, Nótár Mary, Vastag Csaba és a V-Tech is. A programokról itt talál további részleteket.

nyári animáció a Barack Thermal Resortban

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.