• Az idei szezonra a megszokottnál több programmal készül a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő.

  • Június első napján zenés mulatsággal várják a nyár első fürdővendégeit.

Februárban, amikor az idei terveikről kérdeztük Hosszu Andrást, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő ügyvezetőjét, megemlítette, hogy bővíteni fogják a szórakozási lehetőségek körét. Így például az esti fürdőbálok mellett sokkal több nappali programot terveznek, méghozzá minden korosztály számára.

Ehhez az ígérethez tartják is magukat, ugyanis most szombatra, a nyár első napjára zenés mulatságot szerveznek. Déltől kezdődően Karcagi-Nagy Zoltán előadóművész, Karcagi-Nagy Andy énekesnő, Bartha András és Kocsis Lajos nótaénekesek, valamint Barkóczi Zoltán zongoraművész fog fellépni a fürdőben. 14 órától pedig Dorogi Barbara énekesnő érkezik retró és örökzöld slágerekkel. A gyerekeket arcfestéssel, csillámtetoválással várják.

A fürdő Facebook-oldalán már megtekinthetők a nyárra tervezett további programjaik is. Ezekből látható, hogy a fiatalabbaknak szóló esti programok mellett napközbeni családi nappal és gyerekprogramokkal is készülnek.

Azt azért fontos tudni, hogy Berekfürdőn június elsejétől egészen szeptember végéig már a főszezoni jegyárak lépnek életbe. A széles nyári medencekínálat fényében még ezzel együtt is bőven a jó ár-érték arányú termálfürdők közé tartoznak.

A korábbi évekhez hasonlóan a főszezonban külön árak érvényesek hétfőtől csütörtökök, valamint péntektől vasárnapig és ünnepnapokon. Egy felnőtt belépő hétfőtől csütörtökig 3600 forintba, hétvégén és ünnepnapokon 3800 forintba kerül. Diákoknak és nyugdíjasoknak ugyanezért a két jegytípusért 3100, illetve 3300 forintot kell fizetni. Ugyanakkor Berekfürdőn karszalagos napijegyet adnak, ami azt jelenti, hogy ez napi többszöri belépésre jogosít. Sok más fürdőben ezek a „kijárós” belépőjegyek felárasak.

Berekfürdői strandbejárat

Az egyik alföldi termálfürdőben komoly fejlesztéseket terveznek. Itt olvashat erről részletesen.