• Több helyen éjszakai fürdőzéssel készülnek a hétvégére.

  • Néhány fürdő a Wellness Világnap alkalmából is programokat tart, de extra nyugdíjas kedvezmény is elérhető lesz az egyik termálfürdőben.

Hajdúszoboszló: a Wellness Világnap alkalmából június 8-án szaunaszeánszokat tartanak az Aqua-Palace Élményfürdőben. A délutáni programokért nem kérnek extra díjat a szaunabelépőn felül, viszont előzetes regisztráció szükséges.

Mátészalka: zenés éjszakai fürdőzés lesz a Mátészalka Városi Uszoda és Strandfürdőben. Június 8-án, 21 órakor kezdődik és éjfélig fog tartani az esti program. A belépőjegy 2000 forintba kerül, a wellness részleg használata pedig ingyenes lesz.

Mórahalom: a Wellness Világnap alkalmából június 8-án különféle programokat tartanak a Mórahalmi Gyógyfürdőben. Délelőtt ingyenes egészségügyi felmérésen, szűrővizsgálatokon vehetnek részt az érdeklődők. Ezen felül a nap folyamán vízi tornák és szaunafelöntéseket is lesznek.

Polgár: június 8-án éjszakai fürdőzést rendez a Strandfürdő Polgár. A 20 órától éjfélig tartó zenés programra a belépőjegy 3000 forintba kerül.

Tamási: június 7-én, pénteken nyugdíjas nap lesz a Tamási Termálfürdőben. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők 1750 forintért válthatnak napi belépőt.

Tamási Termálfürdő gyógyvizes medence

Tiszaföldvár: most szombaton strandkoncertet rendeznek a Tiszaföldvári Strandfürdőben. A zenés program 15 órakor fog kezdődni.

Tiszakécske: június 8-án, most szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A megszokott módon szaunaszeánszokkal, DJ-vel és 20 órától filmvetítéssel várják a vendégeket. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

Vásárosnamény: jövő heti program, de időben szólunk, hogy június 12-én nyugdíjas napot tartanak a Szilva Termálfürdőben. A vendégeket vízi tornával, játékos vetélkedővel és 1500 forintos nyugdíjas belépővel (amennyiben 13 óráig megérkeznek) várják.