Tamási TermálfürdőA Tamási Termálfürdő egy 2011-es fejlesztés után fedett részleggel bővült, amivel Tolna megye egyik legmodernebb fürdőjévé lépett elő.

Település és fürdő

A közel kilencezer lakosú Tamási Tolna megye északi részén, a 61-es és a 65-ös főút találkozásánál fekszik. A település déli részén található az úgynevezett Várhegy, ennek a szomszédságában találtak termálvizet még a 60-as évek végén. Manapság az élményelemekkel bővült fürdő évente 150-160 ezer látogatót vonz.

Gyógyhatás

A Tamásiban 2000 méter mélyről feltörő magas sótartalmú gyógyvíz a gerinc- és csípőízületek kopása és gyulladásos nőgyógyászati betegségek  esetén nyújt segítséget. A tapasztalatok szerint baleseti és ortopédiai mozgásszervi károsodások esetén is hatékony.

Szolgáltatások

Az 1400 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező termálfürdő egész évben nyitva tart. A tamási komplexum összesen két gyógyvizes és öt termálvizes medencével rendelkezik, köztük úszómedence, élménymedence és gyermekpancsoló is található. A Tamási Fürdő területén nyáron tenisz, strandröplabda és strandfoci pálya működik, s a közelében kilátó és erdei tanösvény is van. A fürdő vendégei külön díj fizetése nélkül használhatják a finn szaunát. A közelmúltbeli akadálymentesítéseknek köszönhetően a kerekesszékes vendégek is minden szolgáltatást probléma nélkül igénybe tudnak venni.

A fürdőben elfogadják az OTP, K&H és MKB által kibocsátott SZÉP Kártyákat.

A Tamási Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!
Elérhetőség

7090 Tamási, Hársfa utca 3.

Telefon: +36-74-470-437

weboldal