• Szombaton szezonnyitó akció érhető el a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumban.

  • Sárváron nyáron is érvényes lesz a „nyugdíjas kedd” nevű kedvezmény, valamint rengeteg éjszakai fürdőzés is lesz a héten.

Celldömölk: már csak ezen és a jövő héten érhető el a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő szezonon kívüli napi akciója. Ez azt jelenti, hogy szerdán és pénteken a felnőtt napijegy 1900 forintba, a nyugdíjas belépő pedig 1500 forintba kerül.

Esztergom: június 15-én éjszakai fürdőzést tartanak az Aquasziget Élményfürdőben. Az este folyamán DJ gondoskodik a jó hangulatról. A 20 óra és éjjel 1 óra közötti fürdőzésre elővételben 2500 forintért, a rendezvény napján a helyszínen 3000 forintért váltható belépő.

Hajdúszoboszló: június 15-én 50 százalékos kedvezménnyel vehető igénybe a Hungarospa fürdőkomplexum Gold belépőjegy csomagja. Igazi „all in” csomagról van szó, hiszen a gyógy- és strandfürdőbe, a fedett élményfürdőbe, valamint az aznap nyitó Prémium Zónába és Aquaparkba is belépést biztosít. A Gold belépő ára ezen a napon felnőtteknek 10 ezer forint, diákoknak 9000 forint, gyerekeknek 7250 forint.

Hungarospa Prémium Zóna fürdőegység

Kiskőrös: június 15-én esti fürdőzés lesz a Rónaszéki Fürdőben. Két termálmedence és a büfék állnak a vendégek rendelkezésére. A termálfürdő ezen a napon 23 órakor zár.

Miskolctapolca: június 15-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Ellipsum Élményfürdőben. A 19:30 és 23:30 közötti esti program idején szaxofonos élőzenével szórakoztatják a vendégeket. Az éjszakai fürdőzésre 4570 forintba kerül a belépő.

Nagykáta: szezonnyitó zenés éjszakai fürdőzést tartanak június 15-én a Nagykátai Gyógy- és Strandfürdőben. A fürdőzés 20 órától éjfélig fog tartani.

Tamási: zenés éjszakai fürdőzéssel indítja a nyári szezont a Tamási Termálfürdő. Június 14-én és 15-én éjfélig lesz nyitva a fürdő.

Sárvár: jó hír, hogy a korábbiakkal ellentétben a nyári tanítási szünet idején is elérhető marad a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nyugdíjas akciója, a „nyugdíjas kedd”. Azonban a keddi kedvezmény más áron vehető igénybe a kiemelt időszakban és azon kívül. Jövő héten a keddi nyugdíjas belépő ára még 1900 forint lesz, ezt követően a szünidő végéig 2350 forintba kerül. Mondjuk még az utóbbi is nagyon jó ajánlatnak számít.

Szigetvár: most szombaton, június 15-én éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 20 órakor kezdődő és egészen éjfélig tartó fürdőzésre 3200 forintért váltható esti belépőjegy. Ugyanez a jegy Szigetvár kártyával mindössze 1920 forintba kerül.