• Idén a tavalyinál tovább, szeptember 15-ig lesz nyitva a hajdúszoboszlói Hungarospa strandjához tartozó Prémium Zóna.

  • Az exkluzív hangulatú fürdőrész kiegészítő belépővel látogatható.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumon belül a legújabb egységnek a Prémium Zóna számít. Ezt a strandi részen alakították ki és 2021 nyarán adták át, azaz ez lesz a negyedik szezonja.

A Prémium Zóna szezonálisan üzemel, mindig valamivel később nyitnak és előbb zárnak, mint a Hungarospa strandja. Idén a nyitásra június 15-én, azaz most szombaton kerül sor. Jó hír, hogy kicsit megtoldották az őszi szezont, mert tavaly szeptember 3-ig lehetett igénybe venni ezt a részleget, most a tervek szerint szeptember 15-ig lesz nyitva a Prémium Zóna.

Az exkluzív szabadtéri wellness fürdőn belül több, egyedi kialakítású medence található. A Plitvice medencében sziklás vízesés, pezsgőágyak, masszázselemek segítik a lazulást. A hullámzó vizű Tahiti medence vízi bárjában akár trópusi koktélokat is kóstolhatnak a fürdővendégek. Az Amazonas medence emeletes pezsgőmedencés tölcséreiben különleges panoráma tárul a fürdőzők elé, a jacuzzik alatt sodrófolyó is helyet kapott. A legfiatalabbakat pedig egy gyermekmedencével várják.

Hungarospa Prémium Zóna fürdő pálmafákkal

A Prémium Zóna az indulása óta külön kiegészítő belépővel látogatható – hasonlóan a Hungarospa csúszdaparkjához. Azaz a strandbelépőt mindenképpen meg kell vásárolni, és ezen felül kell jegyet venni a Prémium Zónába.

A 2024-es szezonban egy egész napos kiegészítő belépő 6500 forintba kerül. Három éves kor alatt pedig egy jelképes, 300 forintos regisztrációs jegy ellenében biztosítanak belépési lehetőséget. Ahogy említettük, ilyenkor strandbelépőt is kell váltani. Ennek az ára a szombaton kezdődő főszezonban teljes áron 4900 forint, nyugdíjasoknak 4200 forint, gyerekeknek, diákoknak 4100 forint.

Prémium Zóna fürdő a hajdúszoboszlói Hungarospában

Itt egy videót is megnézhetnek a Prémium Zónáról: