• Programokban és kedvezményekben gazdag napok elé nézünk.

  • Sok fürdőben esti programokkal, gyereknapi rendezvényekkel és akciókkal készülnek a hétvégére.

Bogács: május 26-án, most vasárnap gyereknapi programokat tartanak a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben. Játékokkal, vízi vetélkedőkkel, vízi tornával, vízi discóval várják a legfiatalabb fürdővendégeket és szüleiket. Sőt, minden gyereknek ajándékkal is kedveskedik a fürdő.

Celldömölk: a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő 500 forintért biztosítja a napi belépőket a 14 év alattiaknak. Az akció gyereknapon, május 26-án érvényes.

Debrecen: május 25-én éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum élményfürdőben. A zenés program 19 órától éjfélig fog tartani. A napijegyek az esti programra is érvényesek, de külön éjszakai belépő is váltható 4900 forintért.

Győr: május 26-án, vasárnap az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőben is megünneplik a gyereknapot. Ezen a napon minden felnőttel két, 14 év alatti gyerek ingyen léphet be a fürdőbe.

Hajdúnánás: zenés éjszakai fürdőzés lesz május 24-én, pénteken a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. A 22 óra és éjjel 1 óra közötti fürdőzésre 2000 forintért váltható belépő.

Hajdúszoboszló: lufihajtogatással, arcfestéssel, csillámtetoválással és Miki Mini Partyval készül május 26-ra a Hungarospa. A programokat jó időben a strandon, rossz idő esetén a fedett élményfürdőben tartják. Gyereknapon minden 14 év alatti gyerek 300 forintos regisztrációs jeggyel látogathatja a strandfürdőt.

élménymedence a hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban

Jászszentandrás: strandpartyt rendeznek május 25-én a Jászszentandrás Termálfürdő és Kempingben. A 20 órakor kezdődő program sztárvendége Zoltán Erika lesz. A belépőjegy elővételben 3000 forintba, a helyszínen 4000 forintba kerül.

Kiskunmajsa: május 25-én zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Jonathermál fürdőben. A jó hangulatról a Pumpkins Zenekar gondoskodik.

Komárom: számos programmal készül május 26-ra a Brigetio Gyógyfürdő. Kézműves foglalkozásokat, bábelőadást is tartanak, de ugrálóvár is lesz. Ezen a napon 14 éves korig ingyenes a belépés, a felnőtt kísérő pedig 50 százalékos kedvezménnyel válthat jegyet.

Miskolctapolca: május 25-én, most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti program idején szaunaestet is tartanak. Az esti fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy 5650 forintba kerül.

Mórahalom: érdemes lesz a kisgyerekes családoknak május 26-án felkeresni a Mórahalmi Gyógyfürdőt. Ezen a napon, a 18 év alattiak ingyen használhatják a vízi élménypályát. Ezen felül kreatív foglalkozásokat is tartanak a fürdő játszóházában.

Nyíregyháza: gyermeknap alkalmából, május 25-én és 26-án a 10 év alattiaknak ingyenes lesz a belépés az Aquarius Élményfürdőbe. Ráadásul minden 10 év alatti kisgyereknek egy vízipisztolyt adnak ajándékba.

Sárvár: május 22. és 27. között 20 százalék kedvezményt biztosít minden belépőtípusból a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Ebben az időszakban az élménymedence nem üzemel, de a többi medence a vendégek rendelkezésére áll. Sárváron is lesznek hétvégi gyerekprogramok, ezeket a Kalandparkban tartják.