• Sok hazai termálfürdő különféle programokkal készül az előttünk álló napokra.

  • Éjszakai fürdőzésekből, sztárfellépőkből nem lesz hiány.

Berekfürdő: pünkösdi akciót hirdetett a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő. A hétvége három napján a 12 óráig érkező vendégeknek 500 forint kedvezményt biztosítanak a felnőtt, a diák és a nyugdíjas napijegyek árából.

Esztergom: május 18-án zenés éjszakai fürdőzés lesz az Aquasziget Élményfürdőben. A 20 órától éjjel 1 óráig tartó fürdőzés idején szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A belépő elővételben 2500 forintba, a rendezvény napján 3000 forintba kerül.

Hajdúnánás: szaunamaratonnal egybekötött zenés éjszakai fürdőzés lesz május 18-án a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Az esti program 20 órakor fog kezdődni.

Hévíz: május 17-én Holdfényfürdő, azaz éjszakai fürdőzés lesz a Hévízi Tófürdőben. A program 19 órakor kezdődik, a fürdő ezen a napon 23 órakor zár. Az este sztárvendége Lotfi Begi. Az évente két alkalommal megtartott hévízi éjszakai fürdőzésre 6500 forintért váltható belépőjegy.

Igal: ahogy az megszokott, gazdag programkínálattal készül a pünkösdi hétvégére az Igali Gyógyfürdő. Szombat délután retro discót tartanak a kinti termálmedencénél, 16 órakor pedig két sztárvendég érkezik a fürdőbe: Falusi Mariann és Weisz Viktor. Vasárnap 10 éves kor alatt ingyenes a belépés és ugráló várral, trambulinnal, játszóházzal, arcfestéssel, lufihajtogatással, népi játékokkal szórakoztatják a legfiatalabb fürdővendégeket. Délután zenés program lesz a kinti termálmedencénél, ahol a jó hangulatról a Forever Duo gondoskodik. 16 órától pedig Peter Sramek lesz a nap sztárfellépője.

Peter Sramek az Igali Fürdőben

Kaposvár: május 18-án, most szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Virágfürdőben. Az este folyamán a gyógyfürdő, a wellness világ és a fedett élményfürdő is a vendégek rendelkezésére áll. Az esti felnőtt belépő ára 2750 forint, az ifjúsági és nyugdíjas belépőé 2050 forint. Szaunahasználattal ez a két jegytípus 4400 és 3400 forintba kerül.

Makó: még május 30-ig tart a Hagymatikum bérletakciója. A nyugdíjas vendégek 30 napos bérletet válthatnak, ami hétköznapokon érvényes. Ennek az ára 17 ezer forint, kistérségi lakosoknak 12 ezer forint, Makó kártyával 8500 forint. Május 21-én, jövő kedden nyugdíjas találkozó is lesz a Hagymatikumban. Egészségügyi szűrésekkel, zenés programokkal várják a szenior korosztályt.

Martfű: éjszakai fürdőzést tartanak május 18-án a Martfű Termál Spában. A program 20 órától hajnali 2-ig fog tartani. Az éjszakai fürdőzésre 4000 forintba kerül a belépő, ebből 1000 forint lefogyasztható a fürdő büféjében.

Ráckeve: ahogy tegnap írtuk, május 18-án részlegesen megnyitják az Aqua Land Termálfürdő strandját. A szezonnyitó hétvégére számos programmal is készülnek, ezekről itt tudhat meg bővebb információt.

Zalaegerszeg: május 17-én, pénteken – 18 és 22 óra között – éjszakai fürdőzést tartanak a Zalaegerszegi Termálfürdőben. A napijegyes vendégek maradhatnak az esti programon, de 18 óra után külön belépő is váltható 2000 forintért.

Sok fürdőben a pünkösdi hétvégén bővül a szabadtéri medencekínálat. Erről itt olvashat további részleteket.