• Több termálfürdő is árengedménnyel várja a vendégeket, akadnak ezek között az édesanyáknak, a nyugdíjasoknak és a helyi lakosoknak szóló akciók is.

  • Esti fürdőzésekből sem lesz hiány ezen a hétvégén.

Miskolctapolca: szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzést tartanak a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti program idején három tematikus szaunafelöntésen is részt vehetnek a vendégek. Az esti belépő ára 4100 forint, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Mórahalom: május az édesanyák hónapja a Mórahalmi Gyógyfürdőben. Ennek keretében ebben a hónapban minden, 14 év alatti gyerekkel érkező anyukának egy 1500 forint értékű kupont adnak ajándékba. A kupon június 30-ig használható fel bármely fürdőbelépő vásárlása esetén.

Nyírbátor: május végéig érvényes nyugdíjas kedvezményt hirdetett a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő. Ez azt jelenti, hogy hétköznapokon 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a nyugdíjasok. Az alapáras nyugdíjas jegy ára így 1500 forint, Nyírbátor Kártyával 1000 forint, Nyírbátor Barát Kártyával 1350 forint. A kedvezmény hétvégén és ünnepnapokon nem érvényes.

Ráckeve: többféle kedvezményt is kínál az Aqua Land Termálfürdő. Május 15-ig a közalkalmazottak szerdánként 30 százalékos árengedménnyel válthatnak komplex zónás belépőt, valamint a Tókert Csárda is kedvezményt kínál számukra. Szintén május 15-ig ugyanekkora árengedményben részesülnek keddenként a kistérségben élők, azaz a makádi, szigetbecsei, lórévi, szigetszentmártoni, szigetújfalui, kiskunlacházi, dömsödi, szigetcsépi, lórévi és tököli lakosok.

A ráckevei lakosok számára május 1-je óta nagyobb kedvezményt biztosít a fürdő. Ennek mértéke munkanapokon 30 százalék, hétvégén és ünnepnapokon 10 százalék a fedett fürdő és a strand napi jegyáraiból. Sőt, munkanapokon használható kedvezményes bérletet is biztosítanak a ráckeveieknek, szintén 30 százalékkal olcsóbban.

Sárvár: ezen a szombaton, május 11-én lesz a következő éjszakai fürdőzés a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 18 óra és éjjel 1 óra közötti fürdőzésre külön belépő váltható 3900 forintért, illetve a napijegyes vendégek 1900 forintos kiegészítő jegy ellenében maradhatnak az esti fürdőzésen.

Szigetvár: május 11-én, szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programra az esti belépőjegy 3200 forintba, Szigetvár Kártyával 1920 forintba kerül.

Tamási: május 10-én, most pénteken nyugdíjas nap lesz a Tamási Termálfürdőben. Ezen a napon a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők 1750 forintért válthatnak belépőjegyet.

Tolna megye gyógyfürdő Tamási

Tiszakécske: május 11-én éjszakai fürdőzés lesz a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A megszokott módon szaunaszeánszokkal, DJ-vel, esti filmvetítéssel készülnek erre a napra. Az éjfélig tartó fürdőzésre már 14 órától válthatók belépők, ez felnőtteknek 4000 forintba, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 3500 forintba, helyi lakosoknak 3000 forintba kerül. A szaunavilág belépő ára 2700 forint.