• Májusban még elérhető néhány egész jó belépőjegyes kedvezmény, de gyógyászati csomagajánlatot is kínál az egyik gyógyfürdő.

  • Több helyen éjszakai fürdőzéssel is várják ezen a héten a vendégeket.

Bogács: igazából ez nem akció, hanem a Bogácsi Gyógyfürdő kompenzációja egy medencekarbantartás miatt, ami meglehetősen korrekt dolog a részükről. Május 6-án és 7-én (jövő hétfőn és kedden) ugyanis karbantartják a nagy gyógyvizes medencéjüket. Emiatt ez a medence nem használható, viszont ezen a két napon az alap belépővel a fedett élménymedencét is látogathatják a fürdőzők.

Bükfürdő: májusban még elérhető a Bükfürdő Thermal & Spa „senior szerda” nevű akciója. A fürdőbelépő menüebéddel 7100 forint helyett 6300 forintba kerül a kedvezményes belépővel érkező, első száz vendég számára. Sőt, a belépőhöz jár egy kávéra váltható kupon is.

Celldömölk: még bő másfél hónapig érvényes a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő szerdai és pénteki akciója. Ezt érdemes kihasználni, hiszen az említett két napon a felnőtt napijegy 1900 forintba, a nyugdíjas napijegy 1500 forintba kerül. Az akció június 21-ig tart.

Dunaszerdahely: május 3-án, most pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Thermalpark fürdőben. Az esti zenés program 18 órától 22:30-ig fog tartani.

Győr: gyógyászati akciót hirdetett az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A 60 darabos (4×15 alkalmas) támogatott kúracsomag ára 147 ezer forint helyett 75 ezer forint. A csomag része a gyógyvizes medencefürdő, valamint napi három kezelés.

Hajdúszoboszló: továbbra is kedvezményes csomagáron érhetők el a mofettás kezelések a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben. Az 5 alkalmas szén-dioxidos kezelés ára 10 ezer forint. A kezelés igénybevételéhez előzetes orvosi vizsgálat is szükséges, ennek a díja 10 ezer forint.

Miskolctapolca: anyák napi éjszakai fürdőzés lesz május 4-én az Ellipsum Élményfürdőben. A zenés program 19:30-tól 23:30-ig fog tartani, az éjszakai fürdőbelépő ára egységesen 4570 forint.

Mórahalom: május az édesanyák hónapja a Mórahalmi Gyógyfürdőben. Ennek keretében ebben a hónapban minden, 14 év alatti gyerekkel érkező anyukának egy 1500 forint értékű kupont adnak ajándékba. A kupon június 30-ig használható fel bármilyen fürdőbelépő vásárlása esetén.

Tiszaújváros: májusban még érvényes lesz a Tiszaújvárosi Gyógyfürdő 25 éves születésnapjához kapcsolódó akció. Ennek keretében május 8-án minden belépő árából, május 15-én pedig a nyugdíjas jegyek árából biztosítanak 25 százalékos árengedményt.

Vásárosnamény: május 4-én, most szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Szilva Termálfürdőben. Az esti program 20:30-kor kezdődik és éjjel fél 1-kor ér véget. A belépőjegy ára 2500 forint.

Termálmedence a vásárosnaményi Szilva Termálfürdőben