• Több helyen zenés éjszakai fürdőzést tartanak ezen a hétvégén.

  • Most akár 1000 forintos napi fürdőbelépőt is el lehet csípni, de van ahol a közalkalmazottakat várják jelentős árengedménnyel.

Debrecen: retro hangulatú zenés éjszakai fürdőzés lesz április 27-én az Aquaticum Élményfürdőben. 19 órakor kezdődő programon a zenéről DJ Szatmári gondoskodik.

Hajdúböszörmény: április 22., azaz hétfő óta minden teljes árú felnőtt belépő árából 20 százalékos kedvezményt biztosít a Bocskai Gyógyfürdő. Ez hétköznapokra és hétvégére is vonatkozik, viszont a 17 óra utáni és a városkártyás jegyekre nem érvényes. Az akció visszavonásig tart.

Jászszentandrás: nemrég írtuk, hogy a Jászszentandrás Termálfürdő rendkívül kedvező előszezoni áron – 1700 forintért – látogatható. Ezen a hétvégén tovább fokozzák a kedvezményt, ugyanis április 27-én és 28-án a belépőjegy mindössze 1000 forintba kerül. Jelenleg a nagy termálmedence, a jacuzzi és a szauna használható.

Komárom: április 27-én, most szombaton szaunamaratont tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. Napközben hét szaunaprogramon vehetnek részt a forróság kedvelői.

Martfű: éjszakai fürdőzést rendez a Martfű Termál Spa április 27-én, szombaton. Az esti program 20 órától éjjel 2-ig fog tartani. A zenéről DJ gondoskodik és lézershow-val is szórakoztatják a fürdővendégeket. Az éjszakai fürdőbelépő árából (4000 forint) 1000 forint levásárolható a büfében.

Martfű gyógyvíz

Miskolctapolca: ezen a szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti fürdőzés idején szaunaprogramokat is tartanak. A szimpla esti belépő ára 4100 forint, a szaunaestre is érvényes jegy ára pedig 5650 forint.

Nyíregyháza: április 27-én, szombaton szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzés lesz az Aquarius Élményfürdőben. 20:30-tól várják a vendégeket, a szaunaprogramok 21 órakor kezdődnek és ezen a napon éjjel 1 óráig lesz nyitva a fürdő. Az esti fürdőbelépő 4500 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy 6900 forintba kerül.

Ráckeve: közalkalmazottaknak szóló akciót hirdetett az Aqua Land Termálfürdő. Április 24-től kezdődően szerdánként a közalkalmazottak számára 30 százalékos árengedményt biztosítanak a Komplex Zóna belépőjegyek árából. Sőt, ezeken a napokon 20 százalékos kedvezményt kínálnak a Tókert Csárda a la carte választékából is. A kedvezmény igénybevételéhez a közalkalmazotti jogviszony és a személyazonosság igazolása szükséges. A fürdő ajánlata más kedvezménnyel nem vonható össze.