• Már a hét minden egyes napján nyitva tart a Jászszentandráson található termálfürdő.

  • A Jászság egyik legnépszerűbb turisztikai attrakciójának számító fürdő jelenleg rendkívül kedvező jegyárat kínál.

Az Alföld északi részén lévő Jászszentandrás községben az 1960-as évek óta működik egy szabadtéri medencés termálfürdő. A Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping szezonálisan üzemel, ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy csak a nyári hónapokban tartanak nyitva, hanem tavasztól őszig várják a fürdőzőket.

Az idei szezonjukat igazából már a húsvéti hosszú hétvégén elindították. Egy rövid szünetet követően pedig április 15., azaz hétfő óta már minden egyes nap nyitva tartanak. Mint megtudtuk, most még az előszezoni jegyár van náluk érvényben, ami azt jelenti, hogy egységesen 1700 forintba kerül a belépő.

A fürdőben egyelőre termálmedencéből, jacuzziból és szaunából áll a kínálat. A nyári főszezon idején pedig majd összesen négy medencével és óriáscsúszdával várják a strandolókat.

Jászszentandrás község lakóinak idén is nagyvonalú kedvezményt biztosítanak. Hétfőnként és csütörtökönként 15 órától ingyen látogathatják a fürdőt, a többi napon pedig 50 százalékos árengedményt kapnak a jegyárakból.

Tavaly ősszel részletesebben is írtunk a fürdő szezonjának alakulásáról, amit itt olvashat. Ebből többek között kiderült, hogy a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping a Jászság második legnépszerűbb turisztikai attrakciójának számít. 2023-ban erős évet zártak, amiben a változatos nyári programkínálatuknak is jelentős szerepe volt. A napi fürdővendégek többsége a település 40-50 kilométeres vonzáskörzetéből érkezik, de a kempingjük számos visszatérő vendéget vonz külföldről, például Hollandiából, Németországból, Lengyelországból és Szlovákiából is.

naplemente a Jászszentandrási Termálfürdőben