• A Martfű Termál Spa megnyitása óta egyre többen már kifejezetten kikapcsolódási céllal keresik fel a Szolnok közelében lévő kisvárost.

  • A termálfürdő minősített gyógyvízzel rendelkezik.

Érdekességek és tudnivalók a Martfű Termál Spáról

1. Az 1989-ben városi rangot kapott Martfű Jász-Nagykun-Szolnok megyében található. A több mint 6000 lakosú település az Alföld közepén, Budapesttől 120, Szolnoktól 18 kilométerre fekszik. Martfű neve sokak számára a Tisza cipő kapcsán lehet ismerős, ugyanis a lábbeliket sokáig itt gyártották. A település ipara most is jelentős, például a Heineken egyik magyarországi gyára is Martfűn működik.

2. Az itteni termálfürdő azon kevés hasonló hazai létesítmények közé tartozik, amely magántulajdonban van. A Martfű Termál Spa tulajdonosa 2003-tól kezdve jelentős fejlesztéseket valósított meg a termálvízre alapozva. A fürdőhöz kapcsolódva egy szálloda és egy kemping is üzemel.

3. A martfűi gyógyvíz. A 62 fokos termálvíz 2003 óta gyógyvíz minősítéssel is rendelkezik. A jódos, brómos, fluoros gyógyvíz a mozgásszervi betegségek, ízületi gyulladások, izomfájdalmak enyhítése mellett néhány bőrbetegség – pikkelysömör, ekcéma – kezelésére is alkalmas. Ezen felül hatékony egyes nőgyógyászati betegségek, valamint szív- és érrendszeri betegségek, érszűkület kezelése során is alkalmazható.

4. A fürdőben sportrendezvények megtartására is alkalmas úszómedence, gyógyvizes medencék, aquafitnesz medence, valamint egy gyermekmedence is a vendégek rendelkezésére áll. A létesítmény wellness részlegében masszázsok vehetők igénybe, játszószoba működik, valamint szauna és sóbarlang is található.

Martfű termál éjszakai fürdőzés

Szubjektív vélemény a Martfűn található termálfürdőről

Szép kialakítású fürdőről van szó, amit egész évben érdemes lehet felkeresni. Az aktív kikapcsolódást és a gyógyulást kereső vendégkörnek is jó választás.

A Martfűi Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A Martfűi Termálfürdő nyitvatartási idejét itt találja!Elérhetőség

5435 Martfű, Ifjúság utca 2.

Telefon: +36-56-580-570

weboldal

Szállás Martfűn

A településen megszállhat a fürdőt is magában foglaló komplexumban. Ezen felül a város honlapján is összegyűjtik a martfűi szálláshelyeket.

Hol van a martfűi fürdő? A lenti térképen megnézheti a pontos helyét: