• Berekfürdői évértékelés és idei tervek; Heves és Hajdú-Bihar legnépszerűbb termálfürdős települései; fürdőnyitás az Alföldön; termálfürdős karbantartások; derékfájás kezelése gyógyvízzel.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Milyen éve volt tavaly a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőnek? Miben nyújtanak többet a környékbeli gyógyfürdőknél? Milyen fejlesztéseket terveznek? Ezekről kérdeztük a fürdő ügyvezetőjét. Itt olvashatja el a válaszait. Tudta, hogy a Vácon található uszodának is termálvize van? Itt tudhat meg róluk bővebb információkat.

Melyek Heves és Hajdú-Bihar legnépszerűbb termálfürdős települései? Hogyan alakult 2023-ban a vendégforgalmuk? Hevesről itt, Hajdú-Biharról pedig itt talál további tudnivalókat.

Egész sok termálfürdőben karbantartási leállás van, vagy lesz a következő hetekben. Ezekről ide kattintva tájékozódhat.

A derékfájás sokakat érint, a szellemi és a fizikai munkát végzőknél egyaránt jelentkezhet. Felvetődik kérdésként, hogy ilyen esetben érdemes-e kipróbálni a gyógyvizes fürdőzést? Itt elolvashatja, hogy mire jutottak az ezzel kapcsolatos orvosi kutatások. Ezen felül van 3 olyan betegségcsoport, amelyeknél szinte mindegyik gyógyvíz hatékony lehet. Itt talál erről a témáról bővebb információkat.

Március elsején újranyitott egy szabadtéri medencés termálfürdő az Alföldön, egészen pontosan Tiszaörsön. Kicsit emelkedtek tavaly óta a jegyáraik és egyelőre hetente négy napon át vannak nyitva.

Tiszaörsi Termálfürdő élménymedence

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.