• Fejlesztések a Ceglédi Gyógyfürdőben; díjazott gyógyvizes kozmetikumok; hamarosan elkészül a Hagyamtikum Gyógyfürdő bővítése; gyógyfürdő lenne a Bihar Termálliget; jubiláló gyógyvíz és gyógyászati részleg; fürdős árengedmények.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Komoly fejlesztések kezdődtek, illetve kezdődnek a Ceglédi Gyógyfürdőben. A fürdőzők számára is látványos lesz – az őszi elállást követően – a nyílászárók cseréje, illetve az egyik mosdó felújítása, de ezen felül is számos beruházás folyamatban van. Sőt, van rá esély, hogy az új gyógyászati szárny építése még az idén elkezdődjön. Itt írtunk a ceglédi fejlesztésekről.

A Zalakarosi Fürdőt két hírben is emelgettük. Egyrészt rangos díjban részesültek a zalakarosi gyógyvízből készülő kozmetikumok. Másrészt egész komoly energetikai fejlesztést valósítottak meg a feltörő víz hőenergiáját hasznosítva.

Egy ideje már zajlik a makói Hagymatikum Gyógyfürdő bővítése. Ennek révén több mint 3200 négyzetméterrel bővül a fürdő alapterülete és számos új szolgáltatással gazdagodnak. A héten kiderült, hogy még az idén befejeződhet az építkezés.

A berettyóújfalui Bihar Termálligetben idén nyáron adták át a felújított és kibővített fedett fürdőt. Új gyógyászati részleget is kialakítottak, ugyanis szeretnék megszerezni a gyógyfürdő minősítést.

Nemrég jubilált a püspökladányi Sárrét Kincse fürdő fedett gyógyfürdője. Itt az elmúlt 20 éveben több mint 36 ezren vettek igénybe valamilyen fürdőgyógyászati kezelést. Erről itt talál további részleteket.

Sokan esküsznek a hajdúböszörményi Bocskai Gyógyfürdő vizének hatására. Idén lesz a huszadik éve, hogy a termálvizük hivatalosan is megkapta a gyógyvíz minősítést. Itt olvashat a víz hatásáról. Itt pedig a legnépszerűbb hazai fürdőkezelésről.

Több termálfürdő is 50 százalékos árengedménnyel várja a vendégeket. Egészen különböző akciókról van szó, itt talál erről további információkat.

szabadtéri termálmedence Martfűn

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.