• Budapesten az Országház Főrendházi Üléstermében szeptember 7-én átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kitüntetéseit.

  • A Zalakarosi Fürdő termékei is elismerésben részesültek.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használata és vele a kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek megfelelnek egy komplex feltételrendszernek, és tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt.

A pályázat és maga a védjegy olyan bizonyítottan kiemelkedő produktumokra fókuszál, amelyek az előállítás során a fenntarthatósági, környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek.

A Zalakarosi Fürdő saját gyógyvízzel készült kozmetikumcsaládja az idei esztendőben méltónak bizonyult a kiírt kritériumrendszer adta feltételeknek és büszke tulajdonosa lett a díjnak, melyet Végh Andor vezérigazgató és Korczné Lukács Edina gyógyászatvezető vehetett át.

A termékcsalád tagjai: masszázskrém, testápoló, sampon és tusfürdő.

Végh Andor a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy a zalakarosi páratlan gyógyvíz így már kozmetikumokba csomagolva is elérhető és otthonunkban is élvezhető.

Zalakaros parlamenti elismerés