• Az előttünk álló hétvégére több helyen is esti fürdőzéssel készülnek, köztük egy olyan fürdőben is, ahol ez nem megszokott.

  • Pénteken indul egy fürdős nyereményjáték és belépőjegyes kedvezmények is elérhetők.

Bogács: ezen a hétvégén szombaton szüreti medencebált rendeznek a Bogácsi Gyógyfürdőben. 20 óra és 23:30 között a Randevú Plusz zenekar biztosítja a zenét, a belépőjegy pedig 3200 forintba kerül.

Bükfürdő: szeptember 16-án esti fürdőzést tart a Bükfürdő Thermal & Spa. A 18 óra és éjfél közötti program idején szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti belépő ára 3500 forint, a szaunába is érvényes jegy 4500 forintba kerül.

Cserkeszőlő: szeptember 15-én, pénteken indul a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati központ év végéig tartó nyereményjátéka, aminek keretében egy vadonatúj autót sorsolnak ki. A játékról és a fürdő akcióiról itt írtunk bővebben.

Debrecen: szeptember 16-án, most szombaton tizennegyedik alkalommal tartanak csúszdabajnokságot az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben. A programról itt olvashatnak el minden tudnivalót.

Hévíz: szeptember 15-én tarják az év második Holdfényfürdőjét a Hévízi Tófürdőben. Az esti programmal kapcsolatos tudnivalókat itt foglaltuk össze.

Hévíz éjszakai fürdőzés

Kaposvár: szeptember 30-ig egy gyógyászati akció van érvényben a Virágfürdőben, az ambuláns kezelések árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. A kezelések igénybevételéhez előzetes orvosi vizsgálat szükséges, aminek díja 3500 forint.

Makó és Mórahalom: közös akciót hirdetett a makói Hagymatikum és a Mórahalmi Gyógyfürdő. Aki az egyik fürdőben teljes árú belépőt vásárol, az a másik helyen 50 százalékos kedvezményben részesül a jegyárból. Az október 20-ig érvényes kedvezményről itt talál további információkat.

Polgár: retro disco lesz szeptember 16-án a termálfürdőben. A 19 és 23 óra közötti esti fürdőzésre a belépő 3000 forintba kerül.

Szigetvár: szeptember 16-án esti fürdőzést tartanak a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19 órától 23 óráig tartó programra 3200 forintért váltható belépő, de ugyanez a Szigetvár kártyával rendelkezőknek csak 1920 forintba kerül.