• Hamarosan egy év végéig tartó nyereményjáték kezdődik Cserkeszőlőn.

  • A teljes árú fürdőbelépőt vásároló, vagy a termálfürdő saját szálláshelyein megszálló vendégek egy játékban vehetnek részt, amivel egy új Toyotát nyerhetnek.

Régebben már volt arra példa, hogy egyes fürdők autós nyereményjátékot hirdettek. 2016-ban a Gyulai Várfürdő vendégei között egy Opel Mokkát sorsoltak ki – a játékban akkor 67 ezren vettek részt. 2018-ban a komáromi Brigetio Gyógyfürdő, a debreceni Aquaticum  és Orosháza-Gyopárosfürdő játékán is egy-egy autót lehetett nyerni.

Az elmúlt években viszont már nem hirdettek ilyen nyereményjátékot a fürdők. Ennek most a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ vetett véget. A szeptember 15-én kezdődő és egészen az év végéig, december 31-ig tartó játékuk keretében ugyanis egy vadonatúj Toyota Aygo X-et sorsolnak ki.

A játékban azok a 18 év felettiek vehetnek részt, akik az említett időszakban teljes árú fürdőbelépőt vásárolnak, vagy a fürdő szálláshelyein díjat fizetnek. A belépő megvásárlásakor kapott nyugta sorszámával, vagy a szálláshelyen kiállított számla sorszámával lehet pályázni egy online felületen. A nyugtát és a számlát meg is kell őrizni, hiszen ezt majd be kell mutatnia a leendő nyertesnek. A nyeremény sorsolására 2024. január 15-én kerül sor.

Már elolvasható a játék szabályzata is. Érdemes, hiszen többek között ebből megtudható, hogy a felmatricázott nyereményautót 3 évig nem lehet eladni.

Cserkeszőlő gyógyfürdő gyógymedence nyakzuhannyal

A cserkeszőlői fürdő mostanában nagyon kitesz magáért az akciók terén is. Még a nyár közepén hirdetettek egy egész jó fürdőbelépős akciót. Ennek a lényege az, hogy keddenként, csütörtökönként és szombatonként azok a vendégek, akik előző napi karszalaggal rendelkeznek (sértetlenül viselik), 40 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak napi felnőtt és kedvezményes – diák, nyugdíjas – jegyet.

A főszezoni belépőjegy teljes áron 3990 forintba, a kedvezményes napijegy 3190 forintba kerül Cserkeszőlőn. Ez pedig azt jelenti, hogy az akció keretében az említett két napon 2394 forintért, illetve 1914 forintért váltható napi belépő. A kedvezmény kifutott volna augusztus 31-én, viszont nemrég határozatlan időre meghosszabbították, így visszavonásig érvényes.

A cserkeszőlői fürdő egy másik kedvezményt is kínál. Az ország és vármegye bérlettel rendelkezők számára ugyanis a szeptember végéig tartó főszezonban is szezonon kívüli jegyárak érvényesek. Ez is a felnőtt és a kedvezményes napijegyekre vonatkozik. Előbbi 3590 forintba, utóbbi 2890 forintba kerül a tömegközlekedési bérlettel rendelkezők számára. Mindkét akcióra igaz, hogy más kedvezménnyel nem összevonható.