• A cserkeszőlői fürdő a hét bizonyos napjain 40 százalékos kedvezményt nyújt a belépők árából.

  • Ezt a lehetőséget plusz egy nappal kibővítették, valamint az akció érvényességét is meghosszabbították.

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ még a nyár közepén hirdetett egy egész jó fürdőbelépős akciót. Ennek a lényege az, hogy keddenként és csütörtökönként azok a vendégek, akik előző napi karszalaggal rendelkeznek (sértetlenül viselik), azok 40 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak napi felnőtt és kedvezményes – diák, nyugdíjas – jegyet. A főszezoni belépőjegy teljes áron 3990 forintba, a kedvezményes napijegy 3190 forintba kerül Cserkeszőlőn. Ez pedig azt jelenti, hogy az akció keretében az említett két napon 2394 forintért, illetve 1914 forintért váltható napi belépő.

Ezt az akciót most kibővítették, azaz szombati napokon is 40 százalékos kedvezményt biztosítanak azok számára, akik pénteki karszalaggal rendelkeznek. A kedvezmény kifutott volna augusztus 31-én, viszont most határozatlan időre meghosszabbították, visszavonásig érvényes.

A cserkeszőlői fürdő egy másik kedvezményt is kínál. Az ország és vármegye bérlettel rendelkezők számára ugyanis a szeptember végéig tartó főszezonban is szezonon kívüli jegyárak érvényesek. Ez is a felnőtt és a kedvezményes napijegyekre vonatkozik. Előbbi 3590 forintba, utóbbi 2890 forintba kerül a tömegközlekedési bérlettel rendelkezők számára. Mindkét akcióra igaz, hogy más kedvezménnyel nem összevonható.

Cserkeszőlő beltéri élményfürdő, belépő

További fürdős akciókról olvashat ide kattintva.