• Valószínűleg országos szinten is ez számít a legjobb fürdőgyógyászati ajánlatnak.

  • Az egészségbiztosító támogatásával napi négy fürdőkezelés esetén mindössze 800 forint az egy napra jutó költség.

A gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő a nyári szezonon kívüli időszakban rendszeresen előáll egy nagyon kedvező fürdőgyógyászati akcióval. Ezt a hagyományt most sem szakítják meg, ugyanis szeptember első napján már indul is az őszi gyógyászati kedvezményük.

Ennek a lényege az, hogy a 60 darabos fürdőgyógyászati csomag ára kezelésenként mindössze 200 forint. Cserébe a pácienseknek vállalniuk kell, hogy a felírt kezelések mindegyikét igénybe veszik. Miután napi négy kezelést lehet igénybe venni, így egy napra 800 forint kiadással kell csak számolni. Ez nagyon baráti ár.

Az akció tehát szeptember elsején kezdődik és november 30-ig tart, a kezelések pedig akár hétvégén is felvehetők. Akik szeretnének élni az ajánlattal, azoknak a gyomaendrődi fürdőbe szóló háziorvosi beutalóra van szükségük, valamint időpontot kell egyeztetniük a fürdővel. (Minden tudnivalót, elérhetőséget megtalálnak a fürdő honlapján és Facebook oldalán).

A Liget Gyógyfürdőben elérhető kezelések közé tartozik a gyógyvizes medencefürdő, az orvosi gyógymasszázs, a víz alatti vízsugármasszázs, a szénsavas kádfürdő, a víz alatti csoportos gyógytorna és az iszappakolás.

szabadtéri gyógymedence Gyomaendrődön

Tegnap további fürdős kedvezményekről is írtunk (köztük egy másik gyógyászati akcióról is). Ezekről itt olvashat.