• A nyár utolsó előtti hetében, hétfőtől péntekig a 14 év alattiak számára ingyenes a belépés a Jonathermál fürdőbe.

  • Még az akciótól függetlenül is ez a Dél-Alföld egyik legjobb ár-érték arányú fürdője, így pedig pláne.

Kecskemét és Szeged között majdnem pontosan félúton, mindkét várostól nagyjából 50-50 kilométerre található Kiskunmajsa. A település fő vonzerejének a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő számít. Ezen a környéken elég erős a termálfürdős kínálat, de a Jonathermál még ebből a mezőnyből is kilóg az igen jó ár-érték arányával.

Ez azt jelenti, hogy egész kedvező áron nagyon sokféle szolgáltatást nyújtanak. Egy belépőért a gyógyfürdő, élményfürdő, szauna, gőzkabin, jacuzzi, sókamra szolgáltatásait is élvezhetik a vendégek. A nyári időszakban ez csúszdával, hullámmedencével, tóparti stranddal is kiegészül. Igazából nincsenek felárak, a belépőjegyünk érvényes mindenhova és még a parkolásért sem kell külön fizetni.

A kedvező jegyár konkrétan azt jelenti, hogy egy felnőtt napijegy 3600 forintba, gyerekeknek (4-18 év), diákoknak, nyugdíjasoknak 3000 forintba kerül. 15 óra után délutáni belépő is váltható teljes áron 3000 forintért, gyerekeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak 2600 forintért.

Ezek alapból jó árak, de az augusztus 21. és 25. közötti napokra, azaz jövő héten hétfőtől péntekig egy akciót is hirdettek. Ebben az időszakban a 14 év alattiak számára ingyenes a belépés. Ezt az akciót kimondottan a családok számára kínálják, tehát például szervezett gyerekcsoportoknak nem. A kedvezmény igénybevételéhez diákigazolvány felmutatása szükséges. Augusztus 25-én, pénteken éjfélig tart nyitva a fürdő és az éjszakai fürdőzés idejére is érvényes az akció.

Jonathermál Kiskunmajsa gyerekmedence

A családi jegy 1 felnőtt és 2 gyermek esetén 7200 forint, így viszont az akció idején ők egy felnőtt belépő áráért strandolhatnak, ha a gyerekek 14 év alattiak. De ez a többi családi jegynél is olcsóbb belépést biztosít, hisz amúgy 2 felnőtt és 1 gyermek esetében 8300 forint, 2 felnőtt és 2 gyereknél 9600 forint a belépő.

Jonathermál Kiskunmajsa csúszdapark

A heti fürdős program- és akcióajánlónkat itt olvashatja.