• Nagyon sok helyen éjszakai fürdőzést tartanak az előttünk álló hétvégén.

  • Néhány fürdőben szaunaprogramokkal, filmvetítéssel is összekötik az esti programokat.

A hétvégén egy vízipisztolyos rekordkísérlet is lesz, párhuzamosan több helyen. Erről itt olvashat.
Beremend: augusztus 19-én, szombaton éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit az ország legdélebbi fekvésű strandja, a Beremendi Strandfürdő. A zenés fürdőzés 20 órától kezdődik a belépőjegy pedig csak 1000 forintba kerül.

Bükfürdő: pénteken, azaz augusztus 18-án éjszakai fürdőzést tart a Bükfürdő Thermal & Spa. Az élményrész és a szaunavilág várja majd a vendégeket 18 óra és éjjel 1 óra között. Az esti fürdőbelépő ára 3500 forint, a szaunába is érvényes jegy pedig 4500 forintba kerül.

Gyomaendrőd: érdemes lesz péntek este ellátogatni a Liget Gyógyfürdőbe, ugyanis éjszakai fürdőzést tartanak. A strandmedencénél lesz a zenés buli 20 óra és éjfél között. 19 óra után 1500 forintért váltható külön esti fürdőbelépő, de a napijegyes vendégek külön díj fizetése nélkül is részt vehetnek a rendezvényen.

Gyula: csúszdás medenceparty és zumba fesztivál lesz a hétvégén a Gyulai Várfürdőben. Szombaton és vasárnap is zenés programmal várják a vendégeket a csúszdás medencénél. A fürdői programjairól további információkat találnak a Várfürdő weboldalán.

Igal: Strand Fesztivált tartanak augusztus 19-én és 20-án az Igali Gyógyfürdőben. A gondtalan strandolás mellett színes színpadi programokkal, sztárvendégekkel, családi játéklehetőségekkel, illetve gyermekműsorral készülnek. Augusztus 19-én este 11 óráig lesz nyitva a fürdő. A hétvége sztárvendége Bereczki Zoltán, aki szombaton 16 órától lép fel a kültéri gyógymedencénél.

Kiskunmajsa: karaoke summer party és éjszakai fürdőzés lesz most szombat este a Jonathermál fürdőben. Az esti karaokés fürdőzésre 3000 forintért váltható belépőjegy.

Mezőkövesd: augusztus 18-án, pénteken éjszakai fürdőzést tartanak a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben, ahol a legjobb retró slágerekkel várják a vendégeket. Az ikermedence élményrésze és két gyógymedencéje lesz nyitva a 20:30 és éjfél közötti fürdőzés idején. A belépőjegy 3000 forintba kerül.

Pápa: koktél és grill partyval egybekötött éjszakai fürdőzést rendeznek a Várkertfürdőben augusztus 19-én. A 20:30-tól éjjel 2-ig tartó programra 3300 forintért, online elővételben 2800 forintért váltható belépő.

Ráckeve: változatos programokkal készül az ünnepi hétvégére az Aqua Land Termálfürdő. Szombaton és vasárnap is bábszínházzal, aquafitnesszel, szaunaprogramokkal várják a vendégeket. Szombat este zenés fürdőzés és éjszakai filmnézés közül is lehet választani, vasárnap este pedig szaunaprogramokkal egybekötött éjszakai fürdőzést is tartanak.

Sárvár: augusztus 19-én zenés éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 18 órakor kezdődő és éjjel 1-ig tartó programra 3500 forintért váltható külön belépő, a napijegyes vendégek pedig 1800 forintért vásárolhatnak esti kiegészítő jegyet. Fél 1-ig a szaunavilág is nyitva lesz, az ide szóló belépőjegy pedig 2500 forintba kerül.

Tiszakécske: most szombaton, augusztus 19-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Kerekdombi Termálfürdőben. A 20 óra és éjfél közötti fürdőzés idején a vendégek szaunaesten is részt vehetnek. Az esti belépő 3600 forintba kerül.

Tótkomlós: augusztus 18-án, pénteken éjszaki fürdőzést tart a Rózsa Gyógyfürdő. Az esti program 19 órakor kezdődik és 23 óráig fog tartani.