• Több fürdőben is elindulnak, vagy éppen meghosszabbításra kerülnek a fürdőgyógyászati akciók.

  • Napi, délutáni és nyugdíjas kedvezmények is elérhetők lesznek egyes termálfürdőkben.

Balmazújváros: szeptember 30-ig meghosszabbították a Kamilla Gyógyfürdő gyógyászati akcióját. Ennek keretében a támogatott fürdőkezelések díja 500 forint helyett csak 350 forintba kerül kezelésenként. Ráadásul, akik szeptember végéig belevágnak a fürdőkúrába, azok kedvezményes áron – 1000 forintért – válthatnak a szaunába szóló kiegészítő belépőt.

Berettyóújfalu: a helyi lakosoknak szóló kedvezménnyel állt elő a Bihar Termálliget fürdő. Augusztus 30. és szeptember 10. között a berettyóújfalui lakosoknak csak 1100 forintba kerül a strandbelépő. A kedvezmény igénybevételéhez a lakcímkártya felmutatása szükséges.

Gyomaendrőd: szeptember elsejétől újra elérhető az ország egyik legkedvezőbb gyógyászati akciója a Liget Gyógyfürdőben. 60 darab támogatott fürdőkezelés (napi 4 darab) igénybevétele esetén az egy kezelésre jutó önrész csak 200 forint. A november 30-ig érvényes akcióról minden további tudnivalót megtalálnak a fürdő honlapján.

Pápa: szeptember 4-től újra elérhető a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” kedvezménye. Hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjas vendégek 50 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak napi belépőjegyet. Az akció az ünnepnapok kivételével december 31-ig érvényes.

Várkertfürdő Pápa gyógyfürdő

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdőben augusztus 28. és szeptember 10. között a fedett fürdő karbantartását végzik, emiatt a komplex zóna jegyek árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. A felújítás miatt szintén 20 százalékos árengedményt nyújtanak a szerdai, pénteki és a vasárnapi szaunaestek jegyáraiból is.

Sárvár: szeptember 5-től újra elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közkedvelt kedvezménye, a „nyugdíjas kedd”. Ez azt jelenti, hogy a hét második napjain féláron válthatnak belépőt a nyugdíjas vendégek, így számukra a napijegy csupán 1800 forintba kerül. Gyakorlatilag egy állandó akcióról van szó, ami az iskolai szünetek kivételével mindig érvényes. A nyugdíjas belépő vásárlásához az ONYFI igazolvány felmutatása szükséges.

Tiszakécske: szeptember 4-től újraindulnak a Barack Gyógy- és Élményfürdő közkedvelt akciói. Hétköznapokon a délutáni belépőjegyet 20 százalékos kedvezménnyel kínálják. Sőt, a helyi lakosoknak hétköznap a napi belépő is olcsóbb: 2200 forint. A „termál napok” kedvezmény pedig hétfőnként és szerdánként érvényes, ekkor a napijegy 2800 forintba kerül és a fürdő éttermében is kedvezménnyel várják a vendégeket. Az árengedmények a kiemelt napokon és időszakokban nem érvényesek.

Vásárosnamény: szeptember 2-án éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. Az esti program 20:30-tól éjjel fél 1-ig fog tartani, a belépőjegy pedig csak 2000 forintba kerül. (Fontos tudnivaló, hogy a fürdő szeptember 4-én és 5-én, azaz jövő hétfőn és kedden, karbantartási munkák miatt zárva tart).