• Éjszakai fürdőzéssel, nyugdíjas nappal, esti fürdőbulival készülnek a következő időszakra a hazai termálfürdők.

  • Karbantartás miatti árengedményt, valamint nyugdíjas akciókat is találni.

Budapest: szeptember 9-én, most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. Ezen a napon éjfélig lesz nyitva a fürdő és szaunaprogramokkal is várják a vendégeket.

Bükfürdő: szeptember 23-án ismét megrendezik a Bükfürdő-Csepreg Félmaratont. A versenyen több távon lehet indulni: félmaraton egyéni és 3 fős váltóban, 7 kilométer egyéni, valamint 500 és 1000 méter gyerek távokon. A verseny a megújult Termál térről indul, ahol este a Magna Cum Laude zenekar szórakoztatja a versenyzőket és a vendégeket. A futóversenyről itt talál további információkat.

Jászboldogháza: a jó időre való tekintettel még egy hétvége megnyitják a Jászboldogházi Strandfürdőt. A múlt héthez hasonlóan szombaton és vasárnap, azaz szeptember 9-én és 10-én várják a fürdőzőket. Viszont úgy tűnik, hogy ez már tényleg az idei utolsó hétvégéje lesz a termálstrandnak.

Jászszentandrás: retró strandpartyt tartanak szeptember 9-én a Jászszentandrási Termálfürdőben. Az esti zenés program 20 órától éjjel 2-ig fog tartani. A belépőjegy elővételben 3000 forintba, a rendezvény napján a helyszínen 4000 forintba kerül.

Kaposvár: szeptember 9-én, szombaton zenés éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben. A szauna kiegészítő jeggyel ingyenes szaunaprogramokon is részt vehetnek a forróság kedvelői. Az esti felnőtt fürdőbelépő 2500 forintba, az ifjúsági és nyugdíjas belépőjegy 1850 forintba kerül. Előbbiek ára szaunahasználattal: 4050 és 3100 forint.

Makó: szeptember 12-én, azaz jövő kedden nyugdíjas találkozót rendeznek a Hagymatikum fürdőben. Szűrővizsgálatokkal, fürdőgyógyászati kezelések bemutatóival, zenés programokkal várják az érdeklődőket.

Hagymatikum termálfürdő Makó

Miskolctapolca: éjszakai fürdőzés lesz szeptember 9-én a Barlangfürdőben. A 19:30 és 23:30 közötti program idején szaunafelöntéseket is tartanak. Az esti fürdőjegy 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes belépő 5650 forintba kerül.

Pápa: szeptember 4-től ismét elérhető a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” kedvezménye. Hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjas vendégek 50 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak napi belépőjegyet. Az akció az ünnepnapok kivételével december 31-ig érvényes.

Ráckeve: szeptember 10-ig a fedett fürdő karbantartása zajlik az Aqua Land Termálfürdőben. Ezért a komplex zóna jegyek árából 25 százalékos, a szaunaestek árából 20 százalékos, a strandbelépők árából 10 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Sárvár: szeptember 5-től újra elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közkedvelt kedvezménye, a „nyugdíjas kedd”. Ez azt jelenti, hogy a hét második napjain féláron válthatnak belépőt a nyugdíjas vendégek, így számukra a napijegy csupán 1800 forintba kerül. Gyakorlatilag egy állandó akcióról van szó, ami az iskolai szünetek kivételével mindig érvényes. A nyugdíjas belépő vásárlásához az ONYFI igazolvány felmutatása szükséges.

Tiszakécske: szombaton, szeptember 9-én éjszakai fürdőzést tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Szaunaszeánszokkal, DJ-vel és filmvetítéssel készülnek erre az estére. Az éjfélig tartó programra a felnőtt belépő 3800 forintba, a gyermek és nyugdíjas jegy 3300 forintba, a tiszakécskei jegy 3000 forintba kerül, a szaunavilág kiegészítő belépő ára pedig 2500 forint.