• A héten több fürdőben éjszakai fürdőzést rendeznek, de egész jó belépőjegyes akciókat és fürdőgyógyászati csomagajánlatokat is lehet találni.

  • Bükfürdőn Magna Cum Laude koncertet tartanak.

Agárd: ismét gyógyászati akciót kínál az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő. A 60 darab kezelést magában foglaló kúracsomag ára 72 ezer forint. Gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak pedig 66 ezer forint. A csomag medencefürdőt és mellette napi három kezelést tartalmaz. Utóbbiak közé tartozik a súlyfürdő, az orvosi gyógymasszázs, a tangentor, az iszappakolás, a szénsavfürdő és a víz alatti csoportos gyógytorna. A gyógyászati akció szeptember 21. és december 22. között érvényes.

Bükfürdő: most szombaton (szeptember 23.) tartják a Bükfürdő – Csepreg Félmaratont. A verseny zárásaként este 8 órától Magna Cum Laude koncertet rendeznek a fürdő előtti Termál téren. Még egy fontos tudnivaló a Bükfürdő Thermal & Spa kapcsán: jövő hét elején nem lesz elérhető az összes gyógymedence, de cserébe olcsóbban válthatók belépőjegyek, erről itt írtunk bővebben.

Celldömölk: mostantól minden szerda és péntek „fürdőnap” a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben. Azaz szerdánként és péntekenként a felnőtt napijegy csak 1900 forintba, a nyugdíjas belépő 1500 forintba kerül. Az akció szeptember 20. és 2024. június 21. között érvényes, a kiemelt időszakok kivételével.

Csokonyavisonta: éjszakai fürdőzés lesz szeptember 23-án a Csokonya Thermalban. A 20 órától éjjel 1-ig tartó program idején a zenéről a Voice Bulizenekar gondoskodik.

Gyomaendrőd: még mindig érvényes a Liget Gyógyfürdő fürdőgyógyászati akciója. Akik vállalják a 60 darabos kezeléscsomag mindegyikének igénybevételét, azok számára egy kezelés mindössze 200 forintba kerül. A kezelések akár hétvégén is felvehetők. A lehetőségről további információkat talál a fürdő honlapján.

Gyomaendrőd Liget fürdő gyógymedence

Karcag: szeptember 22-én, most pénteken éjszakai fürdőzés lesz az Akácliget Fürdőben. Belépésre 22 óráig van lehetőség, kapuzárás éjfélkor lesz. A vendégek az este folyamán a kültéri gyógymedencéket használhatják.

Miskolctapolca: szeptember 23-án, szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Barlangfürdőben. A szaunaestet is magában foglaló esti program 18:30-tól 22:30-ig fog tartani. Az esti fürdőjegy 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes belépő 5650 forintba kerül.

Vásárosnamény: habpartyval egybekötött őszköszöntő éjszakai fürdőzést rendez a Szilva Termálfürdő szeptember 23-án. A fürdőzés 20:30-kor kezdődik és 0:30-ig fog tartani, az esti belépőjegy pedig 2000 forintba kerül.