• Családi napot rendeznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben, akcióval készülnek Martfűn az Idősek Világnapjára, Nyíregyházán pedig ingyenesek lesznek a szaunaprogramok.

  • Továbbra is elérhető néhány belépőjegyes kedvezmény.

Celldömölk: minden szerda és péntek „fürdőnap” a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben. Azaz a szerdai és pénteki napokon a felnőtt napijegy csak 1900 forintba, a nyugdíjas belépő 1500 forintba kerül. Az akció szeptember 20. és 2024. június 21. között érvényes, a kiemelt időszakok kivételével.

Cserkeszőlő: szeptember közepén indult el a Cserkeszőlő Fürdő év végéig tartó nyereményjátéka, aminek keretében egy vadonatúj autót sorsolnak ki. A játékról és a fürdő akcióiról itt írtunk bővebben.

Debrecen: szeptember 30-án, most szombaton családi napot tartanak az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Délután aquafitnesszel, családi kalandtúrával, indián fejdíszkészítéssel, lufi sarokkal, vízi versenyekkel várják a legfiatalabb fürdővendégeket és szüleiket.

Aquaticum élményfürdő Debrecen

Karcag: szeptember 29-én, pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek az Akácliget Fürdőben. 22 óráig lehet belépni, kapuzárás pedig éjfélkor lesz. Az esti fürdőzés idején a kültéri gyógymedencék használhatók.

Makó és Mórahalom: közös akciót hirdetett a makói Hagymatikum és a Mórahalmi Gyógyfürdő. Aki az egyik fürdőben teljes árú belépőt vásárol, az a másik helyen 50 százalékos kedvezményben részesül a jegyárból. Az október 20-ig érvényes kedvezményről itt talál további információkat.

Martfű: október 1-jére (vasárnapra) az Idősek Világnapja alkalmából egy akcióval készül a Martfű Termál Spa. A nyugdíjas vendégeknek minden fürdő- és wellness belépő mellé egy 50 százalékos kedvezményre jogosító kupont adnak ajándékba, amit a következő fürdőlátogatás során használhatnak fel.

Nyíregyháza: október elsejétől kezdődően minden nap ingyenes szaunaprogramokat tartanak az Aquarius élményfürdőben. A programokon előre megváltott szaunajegyekkel lehet részt venni, előzetes regisztrációt követően.

Tiszakécske: szeptember elején újraindultak a Barack Gyógy- és Élményfürdő közkedvelt akciói. Hétköznapokon a délutáni belépőjegyet 20 százalékos kedvezménnyel kínálják. Sőt, a helyi lakosoknak hétköznap a napi belépő is olcsóbb: 2200 forint. A „termál napok” kedvezmény pedig hétfőnként és szerdánként érvényes, ekkor a napijegy 2800 forintba kerül és a fürdő éttermében is kedvezménnyel várják a vendégeket. Az árengedmények a kiemelt napokon és időszakokban nem érvényesek.