• A fürdőgyógyászati csomagokat több helyen kedvezménnyel kínálják, de akadnak napi akciók a teljes árú és a nyugdíjas belépőkre is.

  • Esti fürdőzések is lesznek a héten.

Agárd: fürdőgyógyászati kedvezménnyel állt elő az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő. A 60 darab kezelést magában foglaló kúracsomag ára 72 ezer forint. Gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak pedig 66 ezer forint. A csomag medencefürdőt és mellette napi három kezelést tartalmaz. Utóbbiak közé tartozhat a súlyfürdő, az orvosi gyógymasszázs, a tangentor, az iszappakolás, a szénsavfürdő és a víz alatti csoportos gyógytorna. A gyógyászati akció még december 22-ig érvényes.

Berekfürdő: októberben párhuzamosan többféle kedvezményt is kínál a Berekfürdői Gyógyfürdő. Szerdánként a nyugdíjasok 1900 forintért válhatnak napi belépőjegyet. Péntekenként a felnőtt belépők 2500 forintba kerülnek. 10 alkalmas diák és nyugdíjas bérlet pedig 20 ezer forintért vásárolható.

Esztergom: október 7-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquasziget élményfürdőben. A fürdőzés 20 órától egészen éjjel 1-ig fog tartani, a belépő ára 2200 forint, a szaunaprogramokon alkalmanként 900 forintért lehet részt venni.

Hajdúszoboszló: október 16-tól új gyógyászati csomagajánlatot kínál a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő. A gyógykúrát igénybe vevő vendégek hetente egy Aqua-Palace Élményfürdő belépőt kapnak ajándékba. Az ajándék élményfürdő belépő a kúralap felmutatásával, a gyógykúra ideje alatt vehető igénybe hetente egy alkalommal, hétköznapokon. Ezen felül a gyógyfürdő megszokott gyógyászati kedvezményei is érvényesek. Azaz a harmadik kúrától kezdődően 10 százalékos törzsvendég kedvezményt biztosítanak. Legalább négy napra érvényes csomag vásárlása esetén a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba adják. A kezelési napokon egy pohár gyógyteával, vagy egy palack Pávai ásványvízzel várják a vendégeket. A gyógyászati akció december 8-ig érvényes.

Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő

Igal: OktóberFest lesz október 7-én az Igali Gyógyfürdőben. Erre a napra sörivó versennyel, zenés és táncos műsorokkal, 14:30-tól pedig sváb medencebállal készül a fürdő.

Karcag: ezen a pénteken is éjszakai fürdőzést tart az Akácliget Fürdő. A kültéri gyógyvizes medencék állnak a vendégek rendelkezésére, belépésre 22 óráig van lehetőség, kapuzárás éjfélkor lesz. Októberben minden pénteken megtartják az esti programot.

Miskolctapolca: most szombaton, tehát október 7-én éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti program idején szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az éjszakai belépőjegy 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes belépő pedig 5650 forintba kerül.

Nyírbátor: októberre egy akciót hirdetett a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő. A kisgyerekkel érkezőknek nem kell gyermek belépőt váltaniuk. Ez a lehetőség a 12 év alatti gyerekekre vonatkozik.

Nyíregyháza: a teljes árú belépőkre vonatkozó kedvezménnyel állt elő az Aquarius Élményfürdő. Nyíregyházi lakosoknak 2500 forintba, máshonnan érkező vendégeknek 4400 forintba kerül a napi felnőtt belépőjegy (4500 és 6900 forint helyett). Az akció október 6. és 15. között érvényes, a jegy a termálvilágba és a gyermekvilágba érvényes.

Vásárosnamény: október 7-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A program 20:30-kor kezdődik és éjjel fél 1-ig tart, a belépőjegy mindössze 2000 forintba kerül.