• Egész sok helyen éjszakai fürdőzéssel készülnek a következő napokra.

  • Mindezeken túl oldtimer bemutatót, meccsnézési lehetőséget, belépőjegyes és bérletes akciókat is találni.

Győr: péntek 13-án misztikus éjszakai fürdőzéssel és szaunashow-val várja a fürdőzőket a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. Az este folyamán DJ Dominique gondoskodik a jó hangulatról.

Hajdúnánás: október 14-én, szombat este tartják a Magyarország – Szerbia labdarúgó mérkőzést, amit akár a Hajdúnánási Gyógyfürdő élménymedencéjéből is figyelemmel lehet kísérni. Az esti program a 19 óráig napijegyet vásároló vendégek részére ingyenes.

Igal: a Pécsi Veteránjármű Egyesület szervezésében oldtimer autók bemutatója lesz október 13. és 15. között az Igali Gyógyfürdőben. A kiállítást minden fürdővendég külön díj fizetése nélkül tekintheti meg.

Kaposvár: október 14-én zenés éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben az Oktoberfest jegyében. A gyógyfürdő 20:15 és 23 óra, a wellness világ 20:30 és 0:45, a fedett élményfürdő 21 óra és 0:45 között áll a vendégek rendelkezésére.

Karcag: most pénteken, október 13-án ismét éjszakai fürdőzést tartanak az Akácliget Fürdőben. Az esti program idején a kültéri gyógymedencék állnak a fürdőzők rendelkezésére. Belépésre 22 óráig van lehetőség, kapuzárás éjfélkor lesz.

Martfű: október 13-án a Martfű Termál Spa fürdőjébe és wellness részlegébe 50 százalékos kedvezménnyel váltható belépő. A bérletes vendégek ezen a napon 1000 forint értékű büfé bónt kapnak ajándékba.

Nyíregyháza: még október 15-ig elérhető az Aquarius Élményfürdő „őszi feltöltődés” nevű akciója. Ennek keretében a teljes árú belépőket olcsóbban kínálják: 4400 forintért, illetve nyíregyházi lakosoknak 2500 forintért. A belépőjeggyel a termál- és gyermekvilág látogatható, aki ezen felül a csúszdát, hullámmedencét, sodrófolyosót is használná, az 2000 forintért válthat kiegészítő jegyet.

Ráckeve: különleges októberi akcióval állt elő az Aqua Land Termálfürdő. A Komplex Zóna belépőjegyeket és Komplex Zóna bérleteket kedvezményes thai masszázzsal kombinálják. Október 20-ig a Komplex Zóna jegy megvásárlása esetén hétköznapokon 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a 25 perces, 55 perces és 80 perces thai masszázsok árából. Október 15-ig pedig Komplex Zóna bérlet vásárlása esetén egy 55 perces thai masszázst adnak ajándékba.

Ráckeve Aqualand beltéri termálmedence

Szeged: visszatértek a Napfényfürdő-Aquapolis közkedvelt péntek esti éjszakai fürdőzései. Most pénteken is 21 óra és 23:40 között tartják meg az esti programot a Forrás Spa részlegben, 22 és 23 órától kezdődően szaunaszeánszokkal kiegészítve. Az esti belépő ára 4400 forint, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 600 forintért vehetnek részt. Az esti fürdőzést csak 16 év felettiek látogathatják.

Szigetvár: éjszakai fürdőzést rendeznek október 14-én, azaz most szombaton a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19 órától 23 óráig tartó fürdőzésre 3200 forintba kerül a belépő (Szigetvár kártyával ugyanez 1920 forint).

Tiszakécske: október 14-én, szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A fürdő ezen a napon éjfélig tart nyitva, a zenéről DJ gondoskodik, 20 órától pedig filmvetítés is lesz.