• Több fürdő is árengedménnyel várja a nyugdíjas vendégeket, de egy egész jó gyógyászati akciót is találni.

  • Éjszakai fürdőzésekből is lehet válogatni a következő napokban.

Hajdúnánás: zenés éjszakai fürdőzést rendeznek október 21-én, szombaton a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. 20 órától éjfélig a kültéri és beltéri gyógymedencék állnak a vendégek rendelkezésére.

Hajdúszoboszló: ettől a héttől kezdődően egy fürdőgyógyászati akciót kínál a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő. A támogatott fürdőkúrán részt vevő vendégek hetente egy Aqua-Palace élményfürdő belépőt kapnak ajándékba, amit hétköznap használhatnak fel. Ez a lehetőség december 8-ig érvényes. Ezen felül továbbra is elérhetők a fürdő megszokott gyógyászati kedvezményei. Ezek közé tartozik, hogy a harmadik kúrától kezdődően 10 százalékos törzsvendég kedvezményt biztosítanak, legalább 4 napra érvényes csomag vásárlása esetén pedig vasárnap ajándékba adják a gyógyfürdő belépőt. A kezelési napokon a csomagár egy Pávai ásványvizet, vagy egy pohár gyógyteát is magában foglal.

Miskolctapolca: szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben most szombaton, október 21-én. A program 18:30-tól 22:30-ig fog tartani, a fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunába is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Miskolctapolca Barlangfürdő

Nyíregyháza: október 19-től kezdődően heti két nap is kedvezménnyel várja a nyugdíjasokat az Aquarius élményfürdő. Ez azt jelenti, hogy az eddigi hétfői kedvezményt már csütörtökönként is igénybe veheti a szenior korosztály. Ezen a két napon a helybéli nyugdíjasoknak 2300 forintba, a máshonnan érkező nyugdíjasoknak 4100 forintba kerül a napijegy. A kedvezményt csak a magyarországi nyugellátásban részesülők vehetik igénybe.

Pápa: október 20. és 30. között bérletvásárlási akciót hirdetett a Várkertfürdő. Ebben az időszakban a 10 alkalmas fürdőbelépők, úszó-, szauna-, szolárium és masszázs bérletek 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. A bérletek egy évig érvényesek.

Ráckeve: továbbra is medencés mozizással várja vendégeit az Aqua Land Termálfürdő. A péntek esti vetítések bármelyik napközben megvásárolt belépőjeggyel látogathatók, vagy ha estére érkeznek a vendégek, akkor külön az esti órákra szóló (18:30-tól elérhető) mozijegyet is válthatnak. Szombaton szintén bármelyik belépőjeggyel látogatható az esti program. Sőt, a mostani és a jövő héten nemcsak pénteken és szombaton, hanem vasárnap is esti mozizással várják a fürdőzőket. A filmek listáját megtalálja a fürdő honlapján.

Sárvár: október 21-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 18 órától éjjel 1-ig tartó fürdőzésre a belépő 3500 forintba kerül. A napijegyes vendégek 1800 forintért válthatnak kiegészítő jegyet az esti fürdőzésre.

Szeged: október 20-án, pénteken éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Napfényfürdő Aquapolis. A Forrás Spában tartott esti program 21 órakor kezdődik és 23:40-kor zárul. A belépő 4400 forintba kerül, a szaunaszeánszokon alkalmanként 600 forintért vehetnek részt.

Tamási: október 20-án, pénteken a nyugdíjas vendégeket 1750 forintos jegyárral várják a Tamási Termálfürdőben. Október 20-án és 21-én páros felöntéseket tartanak a szaunavilágban.

Vásárosnamény: október 22-én, azaz vasárnap habpartyval egybekötött éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A 20:30-tól éjjel fél 1-ig tartó programra a belépőjegy 2000 forintba kerül.