• Különleges kedvezménnyel indítja az őszt két Csongrád-Csanád megyei gyógyfürdő.

  • A makói Hagymatikum és a Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei a másik fürdőbe szóló árengedményt kaphatnak.

Akik teljes árú belépőjegyet vásárolnak a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, vagy a makói Hagymatikumba, azok most egy kupont kapnak ajándékba. A kuponnal a másik fürdőben 50 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak egy teljes árú belépőjegyet.

A kedvezmény igénybevételéhez a fürdőben kapott nyugtát is meg kell őrizni. A két fürdő közös akciójában kiosztott kuponok október 20-ig használhatók fel.

Egész sokat lehet spórolni ezzel a lehetőséggel, hiszen Mórahalmon egy teljes árú belépőjegy 4200 forintba, a kiemelt napokon (hétvégéken) 4500 forintba kerül. A Hagymatikum esetében pedig 4900 forint a teljes árú napijegy ára.

Mórahalmi Gyógyfürdő gyógyvizes medence

Mostanában amúgy egész jó fürdős akciókat el lehet csípni. Ahogy nemrég írtuk, Cserkeszőlőn még érvényes a fürdőnek az az akciója, aminek keretében a hét bizonyos napjain – az előző napi karszalaggal rendelkező vendégeknek – 40 százalékos árengedményt nyújtanak. Továbbá az ország- és vármegyebérlettel rendelkezőknek is kedvezményt biztosítanak a jegyárakból. Sőt, ezen a héten indul egy nyereményjátékuk, amin egy Toyotát lehet nyerni. A cserkeszőlői kedvezményekről és nyereményjátékról itt olvashat bővebben.