• Akár a napi belépőár 50 százalékát is megspórolhatjuk, ugyanis több termálfürdő is féláras akcióval állt elő.

  • Azért olykor némi megkötéssel járnak ezek a kedvezmények.

Néhány fürdő olyan akciót hirdetett, aminek keretében féláron vásárolhatók egész napos belépőjegyek. Egyszeri, vagy csak bizonyos időszakra érvényes és szinte állandó kedvezmény is akad közöttük.

A Martfű Termál Spa esetében egyszeri ajánlatról van szó, bár már idén nyáron is volt ehhez hasonló akciójuk. Ennek a lényege, hogy szeptember 20-án, azaz jövő szerdán a fürdőbe és annak a wellness részlegébe is 50 százalékos kedvezménnyel válthatók belépők. A bérletes vendégeknek pedig ezen a napon egy 1000 forintos büfé bónt adnak ajándékba. A féláras kedvezmény azt jelenti, hogy például egy teljes árú napijegy csak 1700 forintba kerül, az említett wellness kiegészítő jegy ára pedig 1100 forint.

Már írtunk róla, de érdemes ismét felhívni a figyelmet két Csongrád-Csanád megyei fürdő közös akciójára. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, vagy a makói Hagymatikumban felnőtt napi belépőt vásároló vendégek egy kupont kapnak, amivel a másik fürdőben 50 százalékos árengedménnyel válthatnak teljes árú belépőt. A két termálfürdő közös akciójában kiosztott kuponok október 20-ig használhatók fel.

Hagymatikum fürdő

Múlt hét óta újra érvényesek a Hertelendi Termálfürdő keddi és csütörtöki akciói. Keddenként az egész napos belépőjegyek árából 50 százalékos kedvezményt nyújtanak. Csütörtökön pedig „egyet fizet, kettőt kap” akció van érvényben a teljes árú belépők vásárlása esetén.

Kizárólag a nyugdíjasokra vonatkozik, de nagyon jó akciónak számít a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű kedvezménye. Az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek keddenként féláron válthatnak belépőt, ez konkrétan 1800 forintos jegyárat jelent. Gyakorlatilag egy kisebb fürdő jegyáráért vehetik igénybe a sárvári fürdőkomplexum szolgáltatásait. Állandó akcióról van szó, ami csak a tanítási szünetek idején nem érvényes. Legközelebb az október 27. és november 5. közötti időszak lesz ilyen.