• Jövő héttől kedvezőbb jegyárakkal és többféle akcióval várja vendégeit a Berekfürdői Gyógyfürdő.

  • A felnőtt belépőkre és a nyugdíjas jegyekre vonatkozó kedvezményt is hirdettek.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdő igazi kis oázis az Alföldön. Itt található Magyarország egyik legnagyobb múltra visszatekintő fürdője, hiszen 1928-ban találtak termálvizet és 1929-ben nyitották meg a fürdőt, azaz már nincs messze a nyitás 100. évfordulója.

A nyolchektáros, szépen parkosított területen fekvő termálfürdő egész évben nyitva tart, de október 2-tól átállnak az utószezoni üzemrendre. Ettől kezdve a szabadtéri úszómedence már nem lesz nyitva, viszont azért még így is elég jó a medenceválaszték. A szabadtéren több gyógyvizes medence, a fedett részen pedig gyógymedencék, élménymedence, gyerekmedence áll a fürdőzők rendelkezésére.

Jövő hétfőtől lépnek életbe az utószezoni jegyárak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az eddigi hétfőtől csütörtökig szóló jegyárak érvényesek egész héten, tehát nincs hétvégi felár. A napi többszöri belépésre jogosító felnőtt belépőjegy ára 3100 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 2600 forint. A szauna péntektől vasárnapig tart nyitva, a belépő ára 1500 forint.

Októberre több akcióval készülnek Berekfürdőn. Október 2-án, jövő hétfőn megünneplik az Idősek Világnapját. Ez azt jelenti, hogy minden 65 év feletti vendég 50 százalékos kedvezménnyel válthat belépőjegyet.

Indul a „nyugdíjas szerda” kedvezmény, azaz szerdánként a szenior vendégkör számára csak 1900 forintba kerül a belépő. Péntekenként pedig a felnőtt napijegyek árából biztosítanak 20 százalékos árengedményt, így 3100 forint helyett 2500 forintba kerül. Egy bérletakciójuk is lesz: a 10 napos diák/nyugdíjas bérlet 20 ezer forintért vásárolható meg.

Október 2-tól a fürdő vasárnaptól csütörtökig 8 és 18 óra, pénteken és szombaton 8 és 20 óra között tart nyitva.

Berekfürdő gyógyvizes medence

Korábban itt írtunk a berekfürdői gyógyvíz hatásáról.