• Minősített gyógyvízzel rendelkező fürdő, úszómedence, élménymedence, szaunavilág és széles szálláskínálat várja a tiszakécskei Barack Thermal Resortba érkező vendégeket.

  • Most egy különleges, csak három napig érvényes Black Friday kedvezményt kínálnak.

A Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől pedig mindössze 34 kilométerre található Tiszakécske kiváló úti cél lehet azoknak, akik családias környezetben, a Tisza partján pihennék ki a hétköznapok fáradalmait.

A tiszakécskei Barack Thermal Resortban a vendégek semmiben nem szenvednek hiányt. A 10 medencés fürdőben minősített gyógyvízzel töltött medencékben regenerálódhatnak, az aktívabb vizes kikapcsolódást keresőket pedig élménymedence és úszómedence várja. A komplexum része egy minden igényt kielégítő szaunavilág is.

Széles a szálláskínálat, hiszen az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa mellett Thermal Apartmanok, exkluzív Natura Apartmanok és Thermal Camping jelenti a választékot.

A Barack Thermal Resort most egy Black Friday akciót hirdetett, aminek keretében jelentős, akár 15-20 százalékos árengedménnyel kínálnak egyes ajándékutalványokat, illetve fürdő és spa utalványokat. Ezek között az üdülést tervezők, illetve a komplexum vonzáskörzetében élők is találhatnak jó ajánlatokat. A Black Friday akció kizárólag november 17. és 19. között, azaz péntektől vasárnapig érvényes.

Barack gyógymedence gyógyfürdő

A kedvezményes utalványok közé tartozik a Barack Thermal Hotel „Csendes Hétköznap” és „Elérhető Luxus Hétvégén”, továbbá a Thermal és Natura Apartmanok hétköznapi és hétvégi ajándékutalványai.

A Black Friday fürdő ajándékutalvány 2 darab felnőtt fürdőbelépőt és 2 főre egy vasárnapi svédasztalos ebédet foglal magában. A Black Friday spa ajándékutalvány pedig egy 50 perces Tiszai Barack Kezelést, azaz barackos testpakolást és frissítő testmasszázst tartalmaz, szintén jelentős árengedménnyel. A Black Friday akció keretében érvényes árakat és szolgáltatásokat megtalálja ide kattintva, a Barack Thermal Resort honlapján. Lepje meg önmagát vagy szeretteit az ajándékutalványok egyikével, amelyek 2024 március végéig érvényesek. Ne késlekedjen!

gyógymedence a tiszakécskei Barack Thermalban

 

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.