• A kitűnő gyógyvízzel rendelkező Bocskai Gyógyfürdőt hétköznapokon kedvezményes áron látogathatják a diákok és a nyugdíjasok.

  • Az akció december első napjától karácsonyig érvényes.

A hajdúböszörményi Bocskai Gyógyfürdő jegyárai ugyan december elsejétől emelkednek, de ezzel párhuzamosan a diákok és a nyugdíjasok számára egy akciót is hirdettek. Ennek keretében hétköznap a diák és a nyugdíjas belépőket – ide értve a városkártyás jegyeket is – kedvezményes áron kínálják. Az akció december 1-jétől karácsonyig tart.

Mindez konkrétan azt jelenti, hogy hétköznap a diákok és nyugdíjasok 2150 forintért tudnak napi belépőt vásárolni. A Városkártyával rendelkezők által megvásárolható diák és nyugdíjas jegy ára pedig 1990 forint lesz. A hétköznapi 10 alkalmas nyugdíjas és diák bérletre is vonatkozik az akció, ennek az ára 20 ezer forint. A Bocskai Gyógyfürdő jegyárai a medencéken felül a finn szauna, infraszauna és gőzkabin használatát is tartalmazzák.

A gyógyfürdőről nemrég írtunk a várható fejlesztések kapcsán. Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere ugyanis arról számolt be, hogy a város közel félmilliárd forint értékű támogatást nyert a Bocskai Gyógyfürdő fejlesztésére.

Ebből a forrásból – többek között – energetikai és gépészeti korszerűsítést fognak megvalósítani (a termálvíz hőenergiáját kihasználva gyakorlatilag teljes egészében fedezni tudják a létesítmény energiaigényét). Illetve a szabadtéri fürdőrészen is számos minőségjavító beruházást végeznek el. Minderről itt olvashat bővebben.

Bocskai Gyógyfürdő Hajdúböszörmény

Itt további fürdős akciókat és programokat találnak.