• Miskolctapolcán két éjszakai fürdőzés is lesz a héten, több termálfürdőben pedig hétköznapi kedvezmények érhetők el.

  • A mezőkövesdi fürdőjegy most egy focimeccsre is belépést biztosít.

Hajdúböszörmény: adventi akciót hirdetett a Bocskai Gyógyfürdő. December elsejétől karácsonyig – az adventi időszakban – hétköznapokon csökkentett jegyárakkal várják a fürdőzőket. A diák és nyugdíjas jegyekre vonatkozó kedvezményről a fürdő honlapján tájékozódhatnak.

Karcag: decemberben sem maradnak éjszakai fürdőzések nélkül az Akácliget Fürdő vendégei. Ezekre továbbra is péntekenként kerül sor, ilyenkor éjfélig tart nyitva a termálfürdő és kinti gyógymedencéket használhatják a vendégek.

Mezőkövesd: érdemes megőrizni a Zsóry Gyógyfürdőben kapott karszalagot, ugyanis a november 29-től december 5-ig megváltott karszalagok érvényesek lesznek a december 6-i Mezőkövesd – Ferencváros meccsre is. A karszalaggal legkésőbb jövő kedden, 16 óráig lehet megváltani a belépőt. Erről további részleteket olvashat a sportegyesület Facebook oldalán.

Miskolctapolca – Barlangfürdő: december 2-án, szombaton szaunaesttel egybekötött esti fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. A 18:30 és 22:30 közötti programra a fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaprogramokra is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Miskolctapolca – Ellipsum: ahogy nemrég írtuk, december 1-jén ismét megnyitja kapuit az Ellipsum Élményfürdő. A nyitó hétvégére számos programmal készülnek, ezek közé tartozik, hogy péntek este zenés éjszakai fürdőzést is tartanak.

relax medence az Ellipsum fürdőben Miskolctapolcán

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdő is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség országos kampányához. Ennek keretében a fürdő, a kemping és csárda is kedvezményt kínál a vendégek számára, egészen december 19-ig. Az Aqua Land „Téli feltöltődés itthon” akciójáról minden részletet megtalál a fürdő weboldalán.

Szeged: péntekenként decemberben is éjszakai fürdőzést rendeznek a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A 21 órától 23:40-ig tartó esti programra a belépőjegy 4400 forintba kerül. A vendégek 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Tiszakécske: az ünnepi időszakokon kívül továbbra is érvényes a Barack Gyógy- és Élményfürdő két kedvezménye, a Kedvező Hétköznapok és a Termál Napok. Előbbi azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig a délutáni belépők árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Ez a felnőtt, a nyugdíjas és a gyerek belépőjegyekre is érvényes. A Termál Napok kedvezmény hétfőnként és szerdánként vehető igénybe. Ekkor a napi belépő egységesen 2800 forintba kerül és a fürdő étterme is kedvezménnyel várja a vendégeket.

Vásárosnamény: december 2-án, azaz most szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Szilva Termálfürdőben. A 20:30-tól éjjel fél 1-ig tartó programra a belépőjegy mindössze 2000 forintba kerül. December 7-én, jövő csütörtökön nyugdíjas napot rendez a fürdő. Vízi tornával, karácsonyi ajándék és dekoráció készítéssel várják a szenior korosztályt. Ráadásul a 10 órától 14 óráig érkező nyugdíjasok számára a napi belépőjegy csak 1300 forintba kerül.