• Szinte már a Strandok Éjszakáját idézi, olyan sok éjszakai fürdőzés lesz a héten.

  • Egyes fürdők most a belépőket, illetve a bérleteket is kedvezményes áron kínálják.

Berekfürdő: a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőbe szóló 2024-es bérletek már megvásárolhatók a fürdő pénztárában. A március 15-ig érvényes akció keretében teljes áras éves bérletekre, továbbá a helyi lakosoknak, a kistérségben élőknek és az üdülőtulajdonosoknak kínált bérletekre is jelentős kedvezményt kínálnak. A konkrét árakról és feltételekről a fürdő weboldalán tájékozódhatnak.

Bogács: Mikulás-napi éjszakai fürdőzést tartanak december 9-én a Bogácsi Gyógyfürdőben. 20 óra és 23.30 óra között a hangulatról MC Bee Bee és Anita & Peti Dub gondoskodik, a sztárvendég: Sihell Ferry lesz. Az esti belépőjegy ára 3200 forint.

Debrecen: december 9-én, most pénteken zenés éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum élményfürdőben. A 19 órától egészen éjfélig tartó programra 4300 forintért váltható belépő, de a 19 óráig megváltott napi belépőjegyek az esti programra is érvényesek.

Esztergom: most szombaton, december 9-én éjszakai fürdőzés lesz az Aquasziget Élményfürdőben. A 20 órától éjjel 1 óráig tartó zenés programra 2200 forintért vásárolható esti belépőjegy. Szaunaprogramokat is tartanak, ezeken alkalmanként 900 forintért vehetnek részt.

Győr: december 9-én éjszakai fürdőzés tartanak az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőben. A program 19:30-kor kezdődik és éjfélkor zárul. Az élményrészleg 5000 forintos, a termál- és élményrészleg, valamint a szaunavilág 8000 forintos jegyár ellenében látogatható. Minden belépő mellé egy meglepetést is ad a fürdő.

Kaposvár: zenés éjszakai fürdőzéssel készül december 9-re, szombatra a Virágfürdő. A jó hangulatról DJ Voluman gondoskodik és a vendégek szaunaszeánszokon is részt vehetnek. A belépőket egész jó áron kínálják. A teljes árú esti jegy 2500 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 1850 forintba kerül. Ugyanennek a két jegytípusnak az ára szaunahasználattal együtt 4050 forint és 3100 forint.

Mezőcsát: december 8-án, most pénteken zenés éjszakai fürdőzést rendeznek a Mezőcsáti Termálfürdőben. A fürdő szokás szerint 15 órakor nyit, de ezen a napon két órával tovább, éjfélig lesznek nyitva.

Mórahalom: online kedvezményt hirdetett a Mórahalmi Gyógyfürdő. December 7. és 10. között a fürdő webshopjában – az XMAS23 kuponkóddal – 15 százalékos kedvezménnyel válthatók napijegyek. A megvásárolt felnőtt napijegyek 6 hónapig érvényesek és a szaunahasználatot is tartalmazzák.

Nyírbátor: adventi akciókat hirdetett a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő. A városkártyával rendelkező vendégek 50 százalékos árengedményt kapnak a jegyárakból december 24-ig. A wellness belépőket minden vendégnek 50 százalékkal olcsóbban kínálják, valamint hétfőtől péntekig mindenkinek 33 százalékos kedvezményt nyújtanak a napijegyek árából is. Utóbbi két kedvezmény is december 24-ig érvényes.

Pápa: december 9-én, szombaton gyerekprogramokat tartanak a Várkertfürdőben. Sőt, ezen a napon a gyerekek számára 50 százalékkal olcsóbban válthatók belépők.

Szigetvár: éjszakai fürdőzést rendez a Szigetvári Gyógyfürdő december 9-én, szombaton. A 19 és 23 óra közötti esti programra 3200 forintért vásárolható belépőjegy, ugyanez Szigetvár-kártyával csak 1920 forintba kerül.

Tiszakécske: most szombaton, december 9-én éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A zenéről DJ gondoskodik, de filmvetítés és szaunaszeánszok is lesznek. Már 14 órától váltható belépő, ami az esti programra is érvényes, ennek az ára felnőtteknek 3800 forint, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 3300 forint, helyi lakosoknak 3000 forint. A szaunavilág belépő ára 2500 forint.

Strandok éjszakája éjszakai fürdőzés